Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 30, 2006

Rozebloem woog op het moment van schrijven 63.00 kg (bmi: 24.61).

wauw,

ik ben begonnen met x-trine, van nu slank. ik had gehoorddat het een goed werkend midden was, wel prijzig, maar dat had ik er wel voor over. ben nu een paar dagen bezig en het vliegt er echt af, als ik dit eerder had geweten. er zit wel veel caffeine in, dus slapen is soms lastig, de eerste dag lag ik om 5 uur 's ochtend als klaarwakker in bed, terwijl ik die avond pas laat was gaan slapen. voor wie alles, net zoals ik al heeft geprobeerd, raad ik dit middel aan. zo voor de zomer een aantal kilo's eraf is ideaal met dit middel. je kunt het gewoon kopen bij etos of kruidvat.

veel succes voor degene die het gaan proberen!! :-)

gr rosanne

July 1, 2006 om 11:25
het valt allemaal reuze mee met rotzooi. maar daar ga ik niet over in discussie. bij mij werkt al een goede stimulans. ik verplicht verder ook niemand om het te gebruiken, ik vertel hier alleen over een ervaring die ik heb, puur ter informatie :):)
May 24, 2009 om 17:07
Op het potje staat 3 keer per dag 1 capsule 15 min voor de maaltijd.
Ik doe 1 keer per dag ('s ochtends) 2 capsules 15 min voor de maaltijd. Zo krijg je het grootste gedeelte van de dag energie en je ligt savonds niet met hartkloppingen in je bed...die dingen moet je ook geen paar voor voordat je gaat slapen innemen. Is hetzelfde als 5 blikken redbull opdrinken :D
Onbekend
April 26, 2012 om 16:41
Bij mij werkt het ook..denk ik het gaat een stukje sneller het afvallen. Onderdrukt de drang naar zoetigheid, wel een onrustig gevoel de eerste dagen, maar gaat vanzelf over. Verder niet te lang slikken van 3x per dag afbouwen naar 1x en daarna natuurlijk gezond eten. Chroom wil ook wel eens helpen om je verlangen naar zoetigheid te minderen. En veel eiwitten eten en 1.5 liter vocht per dag ;-)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan