Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 30, 2006

Hondsbrutaal woog op het moment van schrijven 144.70 kg (bmi: 49.49).

Hai allemaal,

Gisteren is het redelijk goed gegaan allemaal. Qua eten dan. De sollicitatie.. Ik weet niet wat ik er van moet zeggen. Leek me een twijfeltypje. Hij was toch wel heel erg teleurgesteld dat er zo weinig sollicitanten waren. Ik onderdrukte de neiging te vragen of hij mij eigenlijk niet had willen spreken als hij nog andere gegadigden had? Zo kwam het dus een beetje op mij over. Dat er nog wat sollicitaties nadruppelden en dat hij in totaal 4 mensen op gesprek wilde hebben. Maar het ging nog wel even duren. Ik vond het een raar gesprek. Misschien vergis ik me, maar ik ga maar beter op zoek naar iets anders.

Het avondeten viel tegen. Tenminste, toen ik het in ging voeren. Lijntechnisch niet super: Quiche van de Appie Heijn. Heb gisteren dus relatief veel vet binnen gekregen en dat is zonde.

Nog een frustratiepuntje: ik zit heel even bij mijn ouders in huis (zijn op vakantie en is fijn en vooral KOEL huis) en hun weegschaal gaat maar tot de 130. Zal dus straks mijn eigen weegschaal maar even ophalen om morgen te zien hoe het gaat. Voordeel: vlgs mij moet ons mams wel een meetlint hebben.. ;)

Ook kwam ik er vanmorgen achter dat ik de tijd extra om naar mijn werk te rijden nog niet had ingepland. Conclusie: Er moest snel ontbeten worden. En dat ging natuurlijk niet met brood uit de vriezer en géén vleeswaren in huis (uitgezonderd spek... ) En dan ben ik erg van het snelle voer, waardoor ik nota bene een cornetto meegegrist heb. Nou ja..

Vanmiddag netjes lunch gaan halen. een croissant en pakje vifit moet kunnen. Daarnaast 250 gram ananas. (ligt het aan mij, of mis ik de smiley: Lekker!! ?? )

Voor vanavond een salade, een bruin broodje met slankie op het programma, dat geeft me iets ruimte om te zien wat ik verder nog mag snaaien.... :trek:

Maar, die weegschaal morgen dus ik houd me even in!!

Gr.
Karianne.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan