Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 30, 2006

Rebecca woog op het moment van schrijven 56.90 kg (bmi: 19.92).

Lieve lieve mensen!!

WOW! ik zag net dat ik tot de meest gelezen profielen behoor! weet niet of iedereen die dan even op mijn naam klikt dan ook meteen mijn profiel 'leest' of alleen maar wat scrollt of de foto's kijkt, het is en blijft een eer ;) ik zit nu op mijn werk, maar zal in mijn pauzetijd zometeen misschien even wat reacties terug proberen te geven, want dat vind ik erg leuk om te doen!

Sinds ik terug ben uit thailand is mijn leventje eigenlijk vrij snel weer op mn oude leventje gaan lijken.. en dan ook mn echt oude leventje, van de tijd waarin mn vriend ook in nederland was en ik moet zeggen, ik voel me gelukkiger dan ooit.. in thailand heb ik geleerd anders naar nederland te kijken. Veel toeristen uit andere landen waarmee ik heb gesproken heb zeiden dat nederlanders altijd praten over de slechte dingen van hun land en cultuur, terwijl andere landen juist altijd praten over hoe goed hun land wel niet is... ze hadden gelijk, ik praat meestal ook over wat er allemaal wel niet moet veranderen in ons land, maar daarbij vergeet ik al het moois dat wij hebben... maar dat is dan ook wel weer een typische nederlandse gedachte... wij zijn meer pessimistisch dan optimistisch ingesteld..

ik wil daar niet langer aan meedoen, ik wil er trots op zijn dat ik nederlandse ben.. ik zie de schoonheid van ons eigen land ook, maar wat ik vooral zie is de organisatie in nederland.. juist hetgene waarover het meest wordt geklaagd door ons allen, maar geloof me, ten opzichte van andere landen is ons land echt goed georganiseerd, SCHOON en netjes... en ons land heeft zo ook zn eigen mooie plekjes en dingetjes en gewoontes, maar mensen moeten dan wel leren zien ;) in plaats van alleen maar klagen over hoe het anders moet en beter..

maar goed... ik dwaal wederom teveel af ;) met de lijn gaat het niet zo goed! sinds ik in nederland ben eet ik echt weer veeeeeel meer... misschien omdat het minder warm is, misschien omdat ik minder doe en dus meer tijd heb om te eten, of om even naar de kast te lopen en te gaan eten.. ik merkte aan mezelf dat ik soms alweer ging eten om het eten, das dus echt FOUT! gelukkig heb ik mezelf na een paar dagen weer in de hand gekregen en gaat het nu stukken beter.. soieso gaat het beter als ik met mijn vriend samen ben, dan ondernemen we meer, zit ik niet thuis, naast de koekjestrommel! ik tel geen kcal meer en ik eet wanneer ik trek heb, niet teveel, maar eet wel wat ik lekker vind.. ik vind ook dat dat moet kunnen aangezien ik wel weer erg veel sport, heb dat zeker gemist afgelopen maand!

ik ben benieuwd naar mn gewicht, de weegschaal is nog steeds leeg, geen zin om nieuwe batterijen te kopen! heb vanaf het weekend tennistoernooi en dansworkshops, kortom: druk zat aankomende week.. moet ook maar eens goed gaan zitten voor mn scriptie en moet nog twee dagen werken.. als ik dit weekje dus even goed oplet, kan ik met hetzelfde gewicht als dat ik terugkwam uit thailand straks naar frankrijk gaan! want jaja... ik ga ALWEER weg!! twee weekjes, 9-7 tm 23-7!

ik ben blij dat het goed met me gaat en ik hoop dat het met jullie ook allemaal goed gaat ;) ik ga nu snel verder werken en als pauze af en toe jullie profielen bekijken ;) wees niet getreurd als je nog geen reactie hebt: het komt!! ;) beccie is alleen beetje drukjes en bezig met genieten van het gelukkig zijn!!

by the way: t/m woensdag in ieder geval wordt het minimaal 28 graden elke dag!! dus geniet van het weekend ;) tover die glimlach op je gezicht en je ziet er alweer kilo's lichter uit ;) jullie kunnen het!!

dikke kuzz rebs

June 30, 2006 om 11:28
hej Becs, je hebt helemaal gelijk...Alleen lukt dat de ene keer toch echt beter dan de andere..Heb je nog meer foto;s van thailand en je vriendje? ben benieuwd!

Liefs mij
June 30, 2006 om 22:23
Hee smilie,
Een heel fijn weekend vol dansplezier gewenst :ballerina: en geniet ook nog een beetje van de mooie zomerdagen in NL
Groetjes uit koud doch zonnig Perth :aus3:
July 3, 2006 om 03:28
Ik ben zo blijj voor joouuu :). Dat je leventje zo lekker gaat!! Bij mij gaat het ook lekker, met z'n ups en downs. Maar optimistisch blijven helpt gigantisch haha ;).

Alweer op vakantie, sjonge wat een geluk weer :). Ik ga misschien een weekend weg ofzo maar geen week ofzo.

Oh en doe rustig met die reacties terug joh, geniet lekker van het gelukkig zijn en wanneer je tijd hebt merken we het wel :)!

:hug:, Jen
July 5, 2006 om 05:44
:hi:

Bedankt voor je berichtje en ik ga je zeker op de hoogte houden:!:
Nu wordt het spannend he:)

GRoetjes, caro:baby1:
July 5, 2006 om 14:28
hej Becs,Hoe is het met je lijntje en gevoel?en waar zijn je leuke verhaaltjes??

Greetz moi
July 5, 2006 om 22:07
Erg he, geen gevoel voor ritme hebben :S ach, ik blijf gewoon lekker hardlopen, dan maar geen gracieuze bewegingen :P

Wat leuk dat jij ook in de krant hebt gestaan, nouja, verscholen achter een elleboog, maar toch :D Ik kom er volgende week Vrijdag in te staan, ben heel benieuwd naar het verhaal erbij...

Er is nog wel een plekje in mijn tractor als je meewil naar de outback ;) wordt een meidentrip. Ik heb er ontzettend veel zin in! Lekker :kamperen: in de bush, het woeste land van het noorden. Maar eerst nog wel een cursus 4WD rijden doen want ik heb geen zin om bogged te raken in the middle of nowhere, bogged is vast komen zitten in los zand of klei met je auto.

Groetjes :wilma:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan