Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 30, 2006

Kooikertje woog op het moment van schrijven 98.00 kg (bmi: 35.14).

Nou, je kunt wel merken dat ik (waarschijnlijk) een zomergriep heb en ook nog een oorontsteking! Ik zweet me te pletter en de kilo's vliegen eraf!!! Ik moet elke dag mijn onderlaken en kussensloop verschonen.
In de nacht van dinsdag op woensdag werd ik om 0.3.00 uur :( wakker, omdat ik dacht dat mijn waterbed (al)weer lek was!!! Bleek ik het zelf te zijn!! Ik was werkelijk zeiknat van het zweten:ziek:

Gisteren ben ik met mijn oudste naar het JKZ geweest, voor het vooronderzoek voor zijn buisjes en pellen van de neusamandelen. Daarna mijn kind naar school gebracht en mezelf naar mijn werk, waar ik om 10.45 aankwam met stekende oorpijn :auw: Bij de "buren" (afd. KNO) gevraagd om watten, om in mijn oor te doen. Begin ik daar te huilen van de pijn en zit ik zo in de wachtkamer, wat ook weer de nodige tijd in beslag nam, mede omdat er een spoedgeval tussen kwam (kind met een kraal in zijn oor, die zich niet liet helpen). UITSLAG: waarschijnlijk een bacteriële, danwel virale oorontsteking, dus antibiotica, neus spoelen met zout water en een 10ml spuitje (zonder injectienaald) en rechteroor druppelen met oordruppels.

Wilde vandaag nog wel gaan werken, maar heb het uiteindelijk toch maar niet gedaan, er kwam zoveel troep uit mijn rechteroor. Ik werk nl. ook met een dictafoon om brieven uit te typen en dat is lastig met alleen geluid in je linkeroor.

Maar goed, om een lang verhaal kort te maken: ik zit weer in de lappenmand en volgende week is Robin, mijn oudste aan de beurt! Gelukkig is het bijna grote vakantie en kan hij in alle rust herstellen, totdat hij over 2 weken met de scouting (Bevers) op kamp gaat.

:groetjes: kooikertje/marianne :hund:

July 5, 2006 om 04:55
Hi Marianne,

gaat het alweer een beetje???

Veel sterkte en een dikke knuffel voor jou,

liefs Aischa :zwanger2:
July 5, 2006 om 07:21
He Marionne,
Wist wel dat je een paar dagen vrij was ivm je kinderen maar niet dat je ook nog ziek bent geworden. Is het goed gegaan in het JKZ? He beterschap, zie je volgende week weer op het werk als je opgeknapt bent!
Groetjes,
San.
July 7, 2006 om 12:32
Hoi,

hoe ging het met Robin?Viel het mee? Mijn zoon heeft in april ook buisjes gekregen; wat een verbetering...

En vandaag was jezelf bij de kno arts geweest, beetje wijzer van geworden?

Ik wens jullie beide in iedergeval veel sterkte,

liefs Aischa :zwanger2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan