Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 6, 2006

Kamapa woog op het moment van schrijven 127.90 kg (bmi: 41.76).

Goeimorgen meiden,

Het gaat hier als een tierelier.
Ik ben eigelijk zo trots op mezelf.
Ik ben dus(schrik niet)3.8 kilo afgevallen in 1 week.
Die Sonja,wat ben ik toch af en toe blij met haar!

Het is soms best afzien,het weinige eten wat je overdag mag en de avonden zijn het moeilijkste.
Er zijn zelfs 2 avonden geweest dat ik eerder naar bed ben gegaan omdat ik snaaitrek had.
Dus heb je nog je twijfels over Sonja,gewoon proberen!

Groetjes Conny

July 6, 2006 om 04:03
uhm nee dat zie ik die dames niet doen, er is overigens wel een zomercursus in rotterdam die gegeven wordt door dezelfde lerares, maar aangezien ik in september 2 cursussen ga volgen en dansschoenen gekocht heb, heb ik daar het geld niet voor.
As zaterdag is er eindfeest en daar ga ik wel heen en eventueel is er 1x in de maand een feest in den haag georganiseerd door de dansschool tijdens de zomerstop. Maar ipv dansen ga ik terug de sportschool in volgende week, ik wil in september goed beslagen te ijs komen. En niet meer heel snel bekaf zijn of niet niet vol kunnen dansen. Gister deden we een chacha en ik had de smaak te pakken. Weer het gevoel dat ik vroeger met stijldansen had, maar mijn conditie en niveau is nog nergens als dat het 10 jaar terug was en na 3/4 nummer chacha was ik bek en bek af, daarvoor al 2x bachata gedanst dus moest echt ff stapje terug doen. Ik wil in september een betere conditie hebben en in september wel vaker naar feesten gaan en vrijdansen, dus heb vanaf volgende week een doel. Aangezien ik vrijwel niet in de sportschool te vinden meer ben sinds maart en ik wel elke maand me blauw betaal aan de sportschool en mijn abo tot april 2007 loopt, heb ik geen excuus meer om niet te gaan. En dansen kan thuis ook gewoon ;)

Oma gaat nog steeds niet goed, nog steeds geen verbetering en wat extra problemen. Maar probeer me er niet druk om te maken meer... we zijn nu al bijna een half jaar bezig en niemand die luisterd enzo. Tis zielig voor oma, maar we kunnen weinig meer voor haar doen, behalve de dingen aanzien en op zoek gaan naar een goed bejaardentehuis of verzorgingstehuis want we zien haar toch niet meer terug naar huis gaan hierna, helaas.....
July 6, 2006 om 16:43
Ik drink s morgens goedemorgen,en thee en karnemelk,en water.Om 9.30 u twee kopjes koffie (zwart,geen zoetjes en geen suiker en geen koffiemelk) en twee boterhammen met mager vleeswaren of kaas 20+ of 30+ Om 12.00 u twee kommen soep met twee boterhammen en thee en om 14.30 u twee boterhammen en koffie.Zo als met dit weer mogen we drinken op de werkvloer hebben.Neem ik water van huis mee.Negen flesjes van 0,5.Als ik thuis ben eet ik warm.Neem mager vlees.Bak het vlees in bakfolie.Neem geen jus en geen sausjes.En neem karnemelk of melk na.In plaats van toetje.Yoghurt zou eventueel ook kunnen.Fiets naar me werk.(8 km heen,30 min,8 km terug,30 min)Daar naast fiets ik zo bie zo altijd 11 km nog.Soms twee keer.Twee maal per dag fruit.

Nog vragen stel ze.
:welterusten: hoor.

:groetjes: Marieke.
July 6, 2006 om 16:51
Proficiat nog met je 3,8 dat je dat af gevallen bent.
Goed hoor.Ga zo door.

:welterusten:

Groetjes Marieke.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan