Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 6, 2006

Rebecca woog op het moment van schrijven 59.00 kg (bmi: 20.66).

Beste lieve mensen :D

Daar was ik weer... met mij gaat het nog steeds goed, heb op het moment echt een super leventje... overdag of vrij of werken, soms beetje aan mn scriptie werken (hoewel... daar komt weinig van terecht) en savonds naar mn vriendje en leuke dingen doen.. speel deze week een toernooi tennis, enkel lig ik er al uit maar met de dubbel staan we vanavond in de kwart finale, wat een kansloze missie wordt, omdat we spelen tegen speelsters die echt stukken stukken stukken hoger staan! maar ja!! ik kan er alleen maar op winnen, niet verliezen, dus dat scheelt!!

behalve het tennis doe ik niet echt aan sport, helaas, en dat merk ik meteen aan mn lijf.. misschien is het niet echt te zien, maar ik voel me dikker worden! daarom ga ik op vakantie ook lekker veel surfen in de zee (bodyboarden) en tennissen op de camping, misschien zelfs een beetje hardlopen met mn vriend!

laatste avonden hebben we gezellig met andere vrienden van mn vriend (en ondertussen ook onderhand mijn beste vrienden) met hun vriendinnetjes tv gekeken: voetbal!! ik ben super blij dat de finale italie - frankrijk wordt! aanstaande zondag is de finale en dan kom ik ongeveer net aan op de camping in frankrijk en wij zijn zeker voor italie, dus dat wordt leuk ;) ach.. als frankrijk wint is er wel een leuk sfeertje op de camping, maar ik mag italianen nou eenmaal meer!! :D

goed, eerst vandaag nog maar even een dagje werken en vanavond dus naar tennis, vriendje komt kijken en daarna ga ik met hem mee naar huis (hij woont 5 miniten van de tennisbaan vandaan, dus komt goed uit!!)... morgen nog even met een vriendin (of met twee) afspreken zo net voordat ik op vakantie ga.. ik zie ze niet echt vaak meer... komt door onze vriendjes denk ik, hoewel die ene geen vriendje heeft maar het ook wel druk heeft met van alles en nog wat geloof ik, dus moeten we maar even afspreken!

ook morgen nog even de auto goed schoonmaken en helemaal checken (tenminste mn vriend mag dat doen :P) want we gaan met mijn auto rijden... zn ma en zn zus hebben een heel klein autootje en die van mij is toch echt wel ff stukkie groter :D naja van mij... ook van mn broertje, mn pa heeft hem voor ons gekocht, dus echt TE verwend gewoon (THANK YOU DAD!!)

ik ga ook nog even wat oude broekden transformeren tot driekwart of halve broeken, want sommige van die broeken zijn veel te lang geworden doordat ik afgevallen ben en ze dus lager op mn heupen komen te liggen, maar dat geeft niet, ik hou van laaghangende, wijde broeken dus alleen maar even een stuk afknippen, omslaan, dichtnaaien en klaar!! :D ook ga ik van een heeeeeele oude spijkerbroek, die echt lelijk is proberen een rokje te maken, want ook mn spijkerrokje is te groot..

naja misschien inmiddels wel niet meer :S ik voel me echt weer beetje dikkig :( moet er dus weer even op letten, heb nog drie dagen voordat ik naar frankrijk ga.. dus drie dagen even geen chippies, toetjes en chocola!! eventjes streng zijn!

misschien dat ik hier nog wel even een berichtje achter laat voordat ik vertrek naar frankrijk, maar dat week ik niet zeker! dus als ik jullie niet meer 'zie': tot over twee en halve week!!!

enne... ik heb nog niet op iedereens reactie gereageerd, shame on me, maar ga er zeker even mn best voor doen vandaag! zit op mn werk en ben strakjes alleen dus dan moet het wel lukken! hoewel ik gehoord heb dat ze tegenwoordig kunnen zien op welke sites je allemaal bent geweest hier!! oeps.... aan de ene kant wil ik deze site geheim houden, maar aan de andere kant wil ik ook laten zien dat ik volledig open sta voor anderen en vooral voor mezelf en mezelf er ook me wil confronteren dat ik hier gewoon zo alles opschrijf en dat ik WEET dat iedereen het kan lezen.. daarom heb ik er ook maar foto;s van mezelf op gezet...

ach ik ben er al ruim twee jaar en heb nog amper problemen gehad met mensen die mn profiel zouden lezen of zo.. hoewel, wel een jaar terug een vriendin die vond dat ik er teveel mee bezig was en andere mensen die vonden dat ik wel erg extreem was en zo, toen trok ik me dat heel erg aan, maar tegenwoordig doe ik gewoon lekker waar ik zelf zin in heb!

nou mensjes, ik ga weer hard aan het werk, want mn baas is inmiddels geariveerd!

dikke kuzzz!!

:loveme:

rebecca

July 6, 2006 om 06:17
hej becs, lekker man weer op vakantie!!!Ik ga dus maandag, net weer even achter de tickets aangeweest ,want dat lijkt niet echt op te schieten...
kan echt merken dat je vriedje terug is, je bent een stuk rustiger of vergis ik me daarin??
Greetz en succes in de kwart finales!!!
July 7, 2006 om 13:29
hahah je goed he, komt dat ik :ongi2: ben.. dan ben ik eigenlijk dunner maar hou ik vocht vast en blijf steevast op het zelfde gewicht
Normaal wisselt het ook nog weleens:)

greetz
July 8, 2006 om 12:06
Afgesproken, als jij hier down under komt gaan we effe 4WDriven :D Ik heb er ook ontzettend veel zin in!

Hoezo niet sporten, ik lees dat je weer lekker aan het tennissen bent en straks ook een beetje gaat watertrappelen :surfen:
Je moet gewoon zoveel blijven sporten als je zelf leuk vind, dan blijf je vanzelf strak en mooi op gewicht.

Wat voor werk ben je aan het doen? Beetje leuk, vakantiewerk?

Heb je trouwens nog die plaats gekregen,in Italie was het geloof ik, voor die opdracht?
Wij hebben hier laatst een doctor ontmoet uit Nederland die hier voor een jaar was in een uitwisselingsprogramma, hij vertelde dat veel buitenlanders dat deden, zo'n jaar, goed voor de ervaring en de ziekenhuizen in Australie hebben er ook baat bij. Schijnt hier goed geregeld te zijn. Dus wie weet kom je hier ook nog ooit wat practijkervaring opdoen ;)

Geniet van je relaxte leventje!
Groetjes :wilma:
July 11, 2006 om 11:01
Geniet je een beetje daar op de camping van je tweede vakantie ;)
Geluksvogel!
:aussie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan