Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 6, 2006

Freewheeler woog op het moment van schrijven 109.90 kg (bmi: 38.03).

:hi:

Eindelijk weer even tijd voor een nieuw verhaaltje hier.

Ik ben vorige week behoorlijk ziek geweest, echt een flinke buikgriep. Een aantal dagen dus veel minder gegeten en wat ik at, kwam er heel snel weer uit :lian:. Tot mijn grote verbazing ben ik niets afgevallen. Vind ik toch wel erg vreemd, misschien moet ik er toch maar eens met een dokter over gaan praten:artsv:.

Dinsdag middag begon de ellende bij mij en woensdag had ik natuurlijk de kinderen :peuter2: van mijn broer, dus ik vreselijk beroerd met 3 kinderen de dag doorgebracht. Donderdag werd mijn dochter ook nog ziek, dus weer geen tijd om rustig ziek te zijn. We hebben wel gezellig met z'n tweeën op de bank gelegen. Gelukkig heb ik een hele grote bank.

Gisteren het eerste rapport van mijn dochter ontvangen en meteen een gesprekje over gehad. Was erg positief, wel vind ik het erg jammer dat haar leraar weggaat. Hij krijgt geen vaste aanstelling en het schoolbestuur (van alle openbare scholen in de gemeente) heeft nog 52 personen die een plaats als leraar moeten krijgen.
Ik vond het een hele prettige leraar en mijn dochter ook. In het nieuwe schooljaar krijgt ze dus een nieuwe leraar/leraares. Ik ben benieuwd.

We hebben plannen om de slaapkamer te veranderen, zodat we wat meer ruimte creëren voor fitnis apperatuur. Dat wordt thuis dus flink sporten!

:baai:

Yvette :rennendhondje:

July 8, 2006 om 07:20
:hi:, weer helemaal beter, alles komt altijd tegelijk maar ziek zijn en niets afvallen daar heb je niets aan, wat die leraar betreft waarom mocht hij dan beginnen als hij toch weer weg moet? lijkt mij voor de kinderen ook niet goed. ik krijg bezoek, dus ik stop. succes. minimaxi.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan