Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 6, 2006

Snaai woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 28.41).

soms denk ik wel eens: vocht vasthouden is de grootste smoes om een verklaring te vinden voor het feit dat je bent aangekomen. gisteren leverde wat mij betreft het bewijs dat het geen smoes is.

wegens het wandelen van volgende week heb ik gisteren dus 30 km getraind en heel veel gedronken en bijna niet geplast. huh? nou ja, dan heb ik misschien veel lopen zweten, eh pardon getranspireerd.

nou nee dus, vandaag op de weegschaal niets te merken van 3000 kcal extra verbrand tijdens het wandelen, gewoon flink aangekomen. dus van een kilo water kun je kennelijk een kilo aankomen. alleen is het erg onwaarschijnlijk, dat die kilo erg lang blijft hangen. dat hoop ik tenminste :)

July 6, 2006 om 06:17
Hoi Snaai,
Je weet toch niet waar het hem in zit maar we gaan er weer hard tegen aan en het afvallen komt wel vanzelf we zullen ons doel behalen.
prettige dag
liefs Anna:bloemetje:
July 6, 2006 om 15:33
Hoi Hans,

Heb een tijdje niets laten horen of beter laten zien, maar ik ben er nog.
Ik zie dat het nog steeds erg goed met je gaat. Top hoor!

Mij lukt het goed op op gewicgt te blijevn: veel bewegen en gezond blijven eten is het de sleutel van het succes.

Gegroet en geniet,

Marcel
July 7, 2006 om 10:36
Hans,

Ik denk dat we met dit weer allemaal met een lichaam rondlopen dat wel eens in de war kan zijn. Dus een smoes.. ach, dat weet je best als het een smoes is. Je weet ieder pondje... dus als je snoept, kom je dat vanzelf tegen. Als je dat dus niet doet en alleen maar veel water drinkt en beweegt, dan is die kilo echt vocht (of je moet ineens veel spieren hebben opgebouwd) en dat raak je dus wel weer kwijt.
Dan vraag je je volgende week af waarom je nu ineens 2 kg bent afgevallen, want je hebt toevallig die week niets gedaan....
Gaat best goed komen. Ga maar lekker vierdaagse lopen, dan raak je nog meer kwijt.

Groetjes,
Jacq.
July 7, 2006 om 13:56
Hoi Snaai,
Dat heb je goed gezien ik vul alleen in als ik afgevallen ben als stimulans voor me zelf ik had 3 weken logees en de lekkere happen kwam op tafel af en toe kon ik er wel weerstand aan bieden maar soms ook niet verleden week zaterdag was ik 87,50 na het weekend zat er 3,50 kilo aan van de week kon ik me ook niet zo aan het lijnen zetten maar gisteren heb ik me zelf een schop onder de kont gegeven en canmorgen was ik weer 88 kilo dus nog 500 gram dat komt ook wel weer dus nu even hard er tegen aan voor de rest geniet ik overal van ik ken een heleboel mensen en vaak ook alleen van gedag zeggen of mensen die mij kennen en ik hun niet en die houden me allemaal aan oh bent U zo afgevallen en dat is wel leuk natuurijk
Wens je een fijn weekend
liefs Anna:klaver44:
July 7, 2006 om 15:09
Hoi,

Ik ben momenteel door die klap van vandaag niet zo vrolijk sorry, maar bedankt voor je berichtje in mijn dagboekje, ik denk dat jij denkt dat het voor mij beter zou zijn als ik weer zou stoppen bij de ww.. omdat ik voor die tijd lekker afviel... hmmm ik ben momenteel zoooo aan het twijfelen maar denk er inderdaad over na... Ik weet het gewoon niet meer, sommige zeggen dat het gewoon een kwestie is van spieren kweken, maar ik denk gewoon dat zijn kg die eraan komen, en dat wou ik juist niet, ik wil ze eraf hebben en aankomende week vanaf morgen al ga ik weer even terug met waar ik zelf mee bezig was, kijk ik volgende week of ik dan weer resultaten boek, ik vind het nu errug jammer, ik zag het zooooo zitten... :mondvaltopen: dit kan toch niet waar zijn.. mijn weegschaal is gek of ik...?

Jij ook een kg aangekomen??? ik hoop dat die kg weer snel verdwijnt als sneeuw voor de zon..

Maatje :!: :!: :succes:
Liefs Jolanda.
:hug:
July 7, 2006 om 15:33
:hoihoi:

JE HEBT HELEMAAL GELIJK HANS, IK GA HET ANDERS DOEN, IK STOP DIE 9 EURO ZOALS JE AANGAF VANAF DEZE WEEK IN EEN POTJE EN DE WW MAG MIJN :blotebillen: KUSSEN... IK GA LEKKER DOOR MET :nordic: EN :zwembad: EN :fietsdefietsdefiets: EN DAN ZULLEN WE ZE EENS EEN POEPJE LATEN RUIKEN DAARZO....

IK GA ERVOOR!!!
bedankt bedankt bedankt :dankje:
liefs Jolanda
:hug:
Onbekend
July 8, 2006 om 02:43
:hallo2:

We hebben het huis!!! Echt geweldig! Al 3 jaar ben ik aan het reageren op huurhuizen, we hadden het eigenlijk net opgegeven en gingen bezig voor koophuis (a.s. maandag zouden we hypotheek-gesprek hebben bij de bank) toen een week geleden een envelope van de woningbouw op de mat viel... We stonden nummer 2 voor een eengezinswoning! Afgelopen donderdag zijn we wezen kijken, geweldig huis EN nummer 1 had al afgezegd!!! Dus in 1 klap hebben we nu een huis, gisteren al getekend en de sleutels in ontvangst genomen en het schilderen is ook al gelijk begonnen!

Jullie snappen het dus wel, deze dame is voorlopig errug druk en gaathelaas dus niet veel tijd hebben voor haar lieve buddies... Ik bied bij voorbaat alvast mijn excuses aan en probeer zo nu en dan (moet toch werken, en op werk zijn ook pc's met internet) toch even bij jullie langs te komen hoor! Kan helemaal niet zo lang zonder jullie!

dikke :knuffel: :sushi2:

PS gewicht blijft hangen op de 80, maar zoals jullie misschien wel snappen ben ik niet echt met mijn gewicht bezig geweest de afgeloepen week... Zolang ik nu niet aankomen ben ik allang blij! En na het klussen en de daarna heerlijke vakantie in Lanzarote zal ik me weer gaan richten op die oh zo mooie 70 waar ik naartoe wil!
July 8, 2006 om 05:56
:dankje: Snaai

Ook voor alle adviezen, ik heb geprobeerd om de dieetplan te laten staan, maar wanneer ik mijn gewicht invoer dan verspringt hij toch, nou heb ik toch een kalender dan kijk ik daar wel na en houdt ik mij aan mijn eigen kalender..

Ik ga ervoor
liefs Jolanda
:hug:
July 8, 2006 om 07:41
Hoi Hans,

Ik heb het nu ingevuld zoals je doorgaf, maar nu moet ik morgen 110 kg wegen dat redt ik dus nooit... hoe moet ik dat oplossen?

Bedankt voor je steun.
Liefs Jolanda
:hug:
July 8, 2006 om 08:57
Hoi Hans,

Door de datum op te schuiven naar 31 december 2006 klopt het gewicht nu en ik laat dat zo staan, heb ik even wat meer speling, we zien wel of het zo wel gaat lukken, ik ga het in ieder geval proberen, bedankt voor je hulp

Liefs Jolanda
:hug:

July 8, 2006 om 09:51
Hoi Snaai,

Ooit en dat weet ik zeker, kom ik net zo ver als jij... dat is mijn wens en daar ga ik voor... samen komen we er wel

Bedankt voor alles en tot gauw
Liefs Jolanda.
:hug:
Eva
July 8, 2006 om 10:29
hé Hans,
ik gebruik de "smoes" vocht vasthouden ook hoor. Ben al weer ruim 2 weken echt aan het "lijnen" (is zo'n slecht woord, ik lijn nl. niet. ik eet minder, beweeg meer, ben me meer bewust etc.) maar ik ben alleen maar GEGROEID! idioot maar waar.
Straks in september is er vast in een klap 4 kilo af hahahha
Fijn weekend
Eva
July 8, 2006 om 11:10
Goeie foto Hans. Wat een verschil al in een paar maanden.
Het was zeker zwaar water dat je dronk :).
Ik heb onderhand ook door dat een weegschaal weerbarstig kan zijn, maar uiteindelijk toch echt jouw leefstijl moet volgen. Dus als ik eens blijf hangen, terwijl ik zeker weet dat er meer verbrand is dan bijgekomen, dan beschouw ik het maar als een extraatje dat ik nog niet gehad heb.
July 8, 2006 om 11:53
Hi
Goed idee van dat muziekje gewoon los van de presentatie draaien!!!
Neem gewoon wat extra CD's mee! (+)

Veel plezier met de vierdaagse lopen, inderdaad niet slim om er twee achter elkaar te doen :P

En betreft dat veel water drinken tijdens het lopen, lees even mijn stukje op dieetgoeroe over water drinken, want je moet wel blijven plassen. Je kan ook teveel drinken en daardoor je zoutgehalte te zwaar verdunnen.... nouja, hoe het allemaal precies werkt weet ik niet, maar volgens mij moet je wel zorgen dat het allemaal goed doorspoelt, dus veel drinken is veel plassen/transpireren.

Succes met je kilo water wegwerken :D
:wilma:
July 8, 2006 om 23:28
Het is alleen maar op mijn laptop die bij mijn ontwerpen staat, ik heb wel een paar mooie CD's die ik wil draaien, zachtjes op de achtergrond, als het mag tenminste ;)

Heel veel succes morgen met het lopen, 4 dagen achter elkaar 30 km is niet niks, maar ik zie dat je al goed geoefend hebt de afgelopen dagen. Je moet wel wat rust inbouwen voor het lopen, dus geniet vandaag maar even van het relaxen :hangmat:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan