Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 6, 2006

Chayennedyami woog op het moment van schrijven 110.00 kg (bmi: 40.40).

:dagboekje:

:tinkerbel::hoi::hoi: allemaal:!:

Zo inmiddels alweer een paar dagen geleden dan in wat geschreven heb.... Werd weer eens tijd dacht ik zo:!: Met mij gaat het op dit moment redelijk.....Vorige week veel vocht vastgehouden omdat ik mn regels weer eens had (zat deze keer 2 weken tussen en die keer daar voor 6 ik snap er echt helemaal noppes meer van:duh:) En ik heb echt een verschrikkelijke hekel aan dit bloed hete weer :zon3::zon3: en nog eens :zon3: nee daar bedank ik voor...... alles plakt, als je 1 teentje buiten de deur steekt is hij gelijk zeiknat van het zweet, en dan over slapen nog maar te zwijgen....blegh.........:laatmaar:....Gelukkig gister even lekker een bui :bliksem: maar dat bracht ook niet heel veel verkoeling.:zweten:

Afgelopen Zondag 2 juli was mn verjaardag:party2: Heb mezelf een keer wegen:weegschaalrose: cadeau gedaan en het gaat gelukkig nog steeds gestaag door..... hij stond op 112,0 :kg: wat totaal alweer zon 8,50 :kg: is.....Ál dat afvallen zet een mens zo eens in de zoveel tijd aan het denken:evendenken:.... geeft niet denken is af en toe wel eens goed..... even kritisch naar jezelf kijken enz. En als je soms wel eens denkt kom je wel eens dingen tegen waarvan je denkt oei, ouch :argh:..... Tuurlijk in vind het heerlijk om af te vallen...... en ik ga niet opgeven en wil naar die 70/75:kg: maar dan:?::?: als ik daar ben:?:

Voordeel 1: Ik zal een stuk fitter en gezonder zijn:loopband:
Voordeel 2:Ik kan eindelijk een normale kleding aanschaffen:kledingkopen:
Voordeel3: geen vooroordelen van mensen :ogen:

En zo kan ik nog wel even doorgaan...... maar nu Nadelen......

Nadeel 1: Je hebt Levenslang door het monster obesitas....heb je aanleg hou je dat ook.... altijd zal je op moeten letten wat je eet enz:chocola:
Nadeel 2: De vellen... Als ik dalijk op mn streef ben zal het vel (en mn borsten natuurlijk ook haha zijn tenslotte ook 2 grote velen haha) flink los hangen en ook een groot deel wat met sporten niet meer weg te krijgen is. Een maagwand operatie kost zelfs met korting van de verzekering nog 2950 euro (wat een simpel zieltje als ik nooit kan betalen)dus dat schiet ook niet op:arts:

Nah ja in elk geval dat zijn de dingetjes waar ik op het moment meer tegenop zie dan het afvallen zelf. Dat gaat zo goed ik heb geen eens het idee dat ik bezig ben. Als ik de weegschaal hier bij mn ouders zal moeten geloven ben ik alweer op mn 2e :streefdoel:.... 110,0:kg: te gek toch....:vrienden::?::!:
En wat denk je van de complimentjes:yougogirl:..... Omdat mn taille zo ongeloofelijk snel van vorm verandert is zien mensen het en ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik flink geniet van die complimentjes:!: Je zou er bijna een attitude van krijgen haha:Imgood:.... nou moet ik zeggen dat ik altijd al een "je kan me rug op" mentaliteit heb gehad.... ik ben wie ik ben en als je misselijk van me wordt dan draai je hoofd maar om......haha..... Maar ik merk nu echt dat ik geestelijk ook begin te veranderen. Ik kan de hele wereld aan, kom maar op met zn allen, wat je ook zegt het raakt me niet meer zo'n gevoel:!:

Vrijdagochtend lekker naar de kapper! heerlijk en ook langs de tattoo shop:tattoo: de eerste 10 zijn er af en het is tijd voor wat veranderingen:!: Mmmmmm de eerste 10 klinkt goed..... nog maar 11 te gaan en dan ben ik onder de 100 :wouw: Ik stel mn streef iedere keer op 5 kilo... t is niet veel 5 kilo maar het geeft je wel een verdraaid goed gevoel als je er weer bent... en zeg nou zelf , jezelf op die manier lekker kietelen is toch heerlijk.... In mijn ogen draait afvallen om jezelf verwennen en belonen. Je laat er zo veel voor, je gooit je leven zo om. Wat is er dan mis met jezelf verwennen??? ben je minder als een ander als je stevig bent? uhhhhhhhhhhhh nee he dacht het niet ik verdien een dagje beautysalon toch zeker net zo hard als een modelletje van 50 kilo? Heeft even geduurt voor ik dit besefte maar gelukkig de dag is toch gekomen dat ik helder ben gaan denken haha.....

Nou het is een heel verhaal geworden maar goed...... Zaterdag 15 Juli mag ik weer officieel wegen.... ben benieuwt.

Voor iedereen een prettig weekend :weekend: of fijne vakantie:lindy:
En zet hem op allemaal!!!!!!!!!!!!!!!!! :goteam:
Iedereen die :aangekomen2: is.... balen maar volgende keer beter:!:
Iedereen die :jippieafgevallen: is.... Gefeliciteerd:!: ga zo door
Iedereen die gelijk is gebleven:poeh: : denk maar zo wat er niet aangekomen is hoeft er ook niet af:!:

:groetjes: ;mb;eb;lb;ab;nb;ib;eb:tinkerbel:

Onbekend
July 11, 2006 om 07:46
:hoi: Melanie,
Ik kwam toevallig op je site terecht en uit nieuwschierigheid heb ik alles ff gelezen..
Je lijkt me echt een toffe meid... hoe gaat het met je kids?
Nou ik zou zeggen.. ga zo door meid!
Liefs miran:elf:
Onbekend
July 12, 2006 om 06:55
:hoi: Melanie,
Wat spannend dat de oudste naar de basisschool gaat zoals ik begrijp...
Jah het komt ook vanzelf wel..
De testjes waren allemaal negatief vanmorgen..fijn natuurlijk...
Nu maar hopen dat men hormoonhuishouding zich een beetje gedeist houd en normaal begint te werken haha..
Hier hebben we de laatste week van de scholen volgens mij en dan is het echt zomervakantie..
Liefs miran:elf:
July 16, 2006 om 09:17
Hee Melanie.

Bevalt het je n beetje bij de NFC??
Heb het ook gedaan zo twee jaar geleden...
Kijk je uit als je weer 'normaal mag gaan eten'?!! Ik ben toen overgestapt naar Happy Line, ook in den Haag en daar mag je wel normaal eten, dus gewoon met je gezin mee. Zat daar ook iemand en die was in het afbouwprogramma bij de New Figure, en die kreeg allemaal ontwenningsverschijnselen van de 'supplementen', kon niet meer tegen zetmeel, naar het ziekenhuis enzo..
Ik ben daar weggegaan omdat een collega van me iets van 25 :kg: was afgvallen bij de Happy Line, haar vriend ook 30 ofzo en het een STUK goedkoper is dan de NFC ;)

Groetjes en succes,

Danielle
July 16, 2006 om 12:22
:hoihoi:

Nog even en je hoort officieel niet meer bij de BMI 40 plus club, GROTE KLASSE zeg!!!
Weer een mijlpaal in je strijd tegen de kilo's :gazodoor:
:succes: verder met het afvallen, en die "vellen" dat is inderdaad een zorg voor later!

:groetjes: Anna. :olifant1:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan