Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 6, 2006

Baloe61 woog op het moment van schrijven 69.30 kg (bmi: 23.42).

7 juli en het wordt iets minder warn. Ik heb op zich geen moeite met de warmte, maar er komt zo weinig uit mijn handen. En lekkere roseetjes in de tuin of bij de wk gaan dan ook hard.

Eigenlijk komt het door jullie dat ik nu nog net de tijd vind om mijn gewicht bij te houden. Maar omdat het niet echt doorzet, ben ik ook maar even gestopt met inname bijhouden en verbruik loop ik ook weer een beetje achter.

Ik heb gewoon trek om boterhammen enzo te eten, niet echt slechte dingen maar wel wat meer. Dat zal wel van het lopen komen, maar daardoor blijf ik net boven de 69 hangen, terwijl ik onder de 68 op vakantie wil. Maar goed ik heb nog drie weken, dus nog even doorzetten.

Eind juli samen met manlief op vakantie. De oudste loopt stage in Bruinisse bij de zeilschool en de jongste gaat na de scoutingweken nog naar Lowlands met vrienden en blijft dus verder 3 weken thuis. Wel raar zo ineens zonder kids op holidays.
Ook wel lekker hoor, je kunt nu echt weer doen en laten waar je zelf zin in hebt, zonder rekening met ze te hoeven houden.
We gaan dus 4 weken zeilen met ons schip de bedoeling is naar de zuidkust van Engeland te varen en als het weer een beetje meezit daar vandaan over te steken naar Frankrijk, de kanaaleilanden of St. MAlo of zoiets dergelijks.Cherbourg zit ook in het plan.
Maar we zien wel hoe de wind waait, letterlijk.........want onze zeilvakanties zijn eigenlijk altijd anders dan het plan, maar dat heeft ook zijn eigen charme.

Verder loop ik nog steeds 3 a 4 keer per week. Interval, makkelijke langzame jog van een half uur, uur in zone 3 60-70% en half uur geaccidenteerd terrein, dat zijn bij ons de dijken langs de Lek of de Viaanse brug.
Ga weer even verder werken.

Groeten, succes met de warmte en tot later
Suzan

July 6, 2006 om 17:14
Hoi Suzan!

Jaha, die rosé......heerlijk hoor. De flessen worden steeds kleiner, vind je ook niet?
Ik kan er ook zo lekker op slapen. Ik heb tot nu toe elke nacht nog goed geslapen! Aleen het opstaan is wat moeilijker:)

Rennen heb ik zaterdagmorgen voor het laatst gedaan. Het was mij echt te warm. Hier was het 32 graden. Vanmorgen ben ik wel wezen tennissen. Misschien ga ik morgenvroeg en anders zaterdagmorgen. Het is nu weer minder warm.
Oh, nu valt de regen ff met bakken uit de lucht. Is ook wel nodig voor onze vijver.

Het zal wel wennen zijn om met z'n tweeen op vakantie te gaan. Gingen de kids ook atijd mee zeilen? Dan hebben jullie nu mooi de ruimte op de boot. Maar nu moet je wel alles met z'n tweeen doen:) Luieren is er niet meer bij!!

Jammer dat je een beetje blijft hangen met je gewicht. Ach, maar zolang je je goed voelt! Bij mij gaat het langzaam(heel langzaam) naar beneden. Maar ik bbq, eet ijs (waterijs en roomijs) en drink teveel rosé. Zolang ik rond de 66 blijf, vind ik het goed.
Minder is natuurlijk altijd goed.

Fijn weekend!
Groetjes, Karen
July 7, 2006 om 09:06
:hoihoi: Suzan

Alles goed aan deze kant hoor, was wat minder actief op de site...kon niet echt de motivatie goed vasthouden en lekker in de tuin zitten en van het zonnetje genieten (inderdaad met een wijntje) is aantrekkelijker dan achter de pc (en de confrontatie aan te gaan met de bbq resultaten....)

Maar ik ga zeker jouw uitdaging aan! En ben sinds deze week weer lekker op dreef...en het zou moeten kunnen he, over nu inmiddels nog 2 weken te gaan, nog gewicht te verliezen. Ik ga ook voor onder de 68 kilo (hoop dat het lukt).

Jullie zeilvakantie klinkt erg leuk, dat wordt vast genieten! En een mooie beloning na al dat gelijn, vind je niet?

Fijn weekend alvast en succes!

Groetjes Kuifje :bloem:
July 12, 2006 om 16:03
Hoi Suzan!

Fijn, dat het lopen bij jou zo goed gaat. Ik probeer drie keer per week te halen, maar vorige week heb ik helemaal niet gelopen. Deze week ben ik alweer twee keer geweest. Morgenvroeg weer tennissen en dan zaterdag weer een lange duurloop.

Met het lijntje gaat het goed. Ik probeer niet zoveel te snoepen, maar een ijsje gaat er wel af en toe in met deze temperaturen. Maar dan neem ik van die kleine solero's of een magnum-snacksize. Ach, zolang het lijntje blijft dalen is het toch goed!

Heb je al een vouwfiets gevonden?
De strijk ligt er nog steeds. Ik ben gistermiddag ff naar het dierenasiel gegaan om bij te kletsen. Ik doe daar soms vrijwilligerswerk en nu hebben ze me weer nodig (vakantieperiode).

Succes met de laatste kilo's voor de vakantie!
Groetjes, Karen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan