Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 6, 2006

Thinspiration woog op het moment van schrijven 43.00 kg (bmi: 16.59).

Nou vandaag wel weer lekker gegaan!:''( Vanochten niks gegeten. Maar toen kwam ik thuis en moest ik eten :S. Toen heb ik 1 broodje gegeten met pindakaas:S en toen moest ik later ook nog zo;n stokbroodje met kruidenboter! eten :( pff..
Gelukkig ;s avonds niks gegeten dus dat scheelt weer!
Wel afgevallen dus tis wel oke... En gewinkeld (2 uur) dus best veel gelopen, en ga zo nog ff een paar km hardlopen..

July 7, 2006 om 01:42
Ik wil je niet beledigen maar zou jij het plaatje dat je gepost hebt willen verwijderen. Ik vind dit nogal ongepast. Om triggerende thinspiration hier te plaatsen. Voor dat soort dingen heb je speciale sites ( pro ana genoemt) waar je vast al van gehoord hebt !!!! alsjeblieft ?
July 7, 2006 om 04:42
Ik zal het verwijderen als je er zo'n last van hebt hoor.. Ik zie het probleem niet helemaal, t zijn gewoon plaatjes, en verder nix bijzonders magoed.. Ik zal het weghalen. Sorry als je er last van had. :kneel: :zoefzoef:
July 10, 2006 om 08:37
Is het misschien een idee om meer rauwkost te eten?
Op die manier houd je je spijsvertering op gang en krijg je weinig calorieën binnen. En het is bovendien een stuk gezonder dan af een toe een broodje met redelijk vette belegsoorten.

Misschien kun je ook af en toe maaltijdvervangers gebruiken. Deze bevatten weinig caloriën, maar wel vitaminen en voedingsvezels. Of Hero Fruitontbijt Light? Er zijn zoveel producten met weinig calorieën die wel gezond(er) zijn.

Btw: Ik wil absoluut niet zeggen dat het gezond is zo weinig te eten, maar als je toch zo weinig wil eten zou ik voor gezondere dingen gaan. Te weinig eten doet ook afbreuk aan je spieren... Bovendien, als je weer ´normaal gaat eten´ kom je het meeste weer terug aan.
Ik kan me haast niet voorstellen dat je met jouw gewicht en lengte ´te dik´bent, misschien moet je eens een foto van jezelf plaatsen?
July 10, 2006 om 09:02
Bedankt voor je berichtje!
Jah ik snap je idee wel.. maar als je kijkt hoeveel cal er alsnog inzit... Ik weet dat het niet goed is om 'vet' broodbeleg erop te doen.. Maarjah ik moest het eten van m'n ouders, en daar kan ik soms niet onderuit.. Die maaltijdvervangers zijn opzich wel te eten maar hebben nog veeel!! kcal hoor!!

Owjah en die foto.... lijkt me niet zo;n goed idee.. Ik zal kijken of ik een foto heb, ergens waar mn hoofd niet opstaat.. (i.v.m herkenning...)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan