Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 19, 2006

Snaai woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 28.41).

wat heb ik gedaan? wat is er aan de hand?

ik sta in de rubriek 'veel gelezen' ????

Ishgirl heeft me geinspireerd en we hebben voorlopig samen afgesproken om volgend jaar, op mijn 65e verjaardag, de marathon van Rotterdam te gaan lopen. daar hebben we nog een volledige zwangerschapstijd gelegenheid om te trainen.

maar vanmorgen stond ik om zeven uur alweer buiten voor een rondje hollen en ik ben na een half uur = 5 km echt niet uitgeput en kan best een stukje langer in hetzelfde tempo. met deze hitte wil ik echter de boel niet overdrijven. ik wil namelijk wel die 65e verjaardag plezierig vieren en geen toestanden als gisteren in Nijmegen.

ik heb er wel alle vertrouwen in, dat ik volgend jaar binnen de tijdslimiet van vijfenhalf uur die marathon ga halen. en ik heb ook wat kortere termijn-doelen:

zo 23-07 strandwandeling met Chantal in Burgh-Haamstede

za 02-09 airborne wandeltocht in Oosterbeek, 25 km
zo 10-09 10 km binnen 75 minuten tijdens de halve marathon in Rotterdam
za 16-09 damtotdam wandeltocht in Amsterdam-Zaandam
zo 24-09 15 km binnen 2 uur tijdens de 30-van-Almere

:hardlopen:
Hans

July 19, 2006 om 03:39
WAUWIE :respect: :claudiatje:
July 19, 2006 om 07:26
Ik heb t gevoel dat wat t lopen betreft alles wel lukt wat je bedenkt!!!
In ieder geval succes er mee en met mijn kaak gaat t al weer degoede kant op!
Morgen werken daar baal ik wel van!

Groetjes :claudiatje:
July 20, 2006 om 03:34
Hoi Hans,

Tja dat krijg je he met een lange buddy lijst en veel verhaaltjes. (en waarschijnlijk met al die korte en lange termijn doelen die je jezelf stelt, iedereen wil natuurlijk weten of je het haalt of niet :-) )
Toch blij dat het vorige week niet zo warm was en dat je de vierdaagse van Apeldoorn hebt kunnen uitlopen. Blij dat je niet aan Nijmegen hebt meegedaan.

Groetjes,
Jacq.
July 21, 2006 om 14:25
HOI MENSJES
het spijt me vreselijk dat ik heel lang niks van me heb laten horen ik ga beterschap beloven!

het gaat nu weer wat beter met mij dus hoop dat ook zo blijft!
ik ga weer volop met de lijn beginnen want ik wil een mooi figuur (zal wel nooit ukken maarja je moet in je dromen blijve geloven hej anders heeft het leven zo weinig zin heej!

ik werk op het moment erg veel (beetje jammer met dit mooie weer maar ben gewoon uitgeput als ik thuis kom)
vandaar dat ik ook nie veel tijd had om in jullie boekies teschrijven maar het gaat iets beter nu met de vermoeidheid dus ga het weer proberen!

hoe is het bij jou met afvallen? ik hoop dat alles lukt
en dat je goeie vooruit gang boekt! zodat het eind stukje bij beetje komt!

heel veel suc 6
groetjes en kussjes troetelz (ans)
July 21, 2006 om 14:44
Strakke Picture Hans!

Wel grappig...
Van een gezette oudere meneer verander je langzaam in een sportieve man van middelbare leeftijd. Wat de verdwijnende kilo's voor een verjongingskuur zijn he,
al is het dan optisch.
Fysiek moet het de sport brengen, en daar ben je in iedergeval voor menigeen hier een lichtend voorbeeld. en dat is meteen de truc!!

Het voorbeeld zijn is namelijk meteen ook een verplichting die alleen maar goed voor je is... Je houden aan dat wat je beloofd hebt, ten overstaan an anderen.
Voorheen beloofde je jezelf dat je wilde afvallen, en dat je het snaaien wilde laten...Nu je bij wijze van spreken uit de voorraadkast gekropen bent, en de koelkast gevuld is met gezond voer ( herinner me een artikel in de krant waar je koelkast een toonbeeld van gezond leven was...) en dus ook iedereen weet dat jou valkuil snaaien heet...Nou wedden dat je je niet laat kennen! Dat motiveert enorm!

Voor mij werkt die truc echt prima. Hoe meer mensen weten dat ik me aan mijn gewicht ga houden hoe beter. Vreemde ogen dwingen zeggen ze toch?
Mijn echte streef heb ik al gehaald, dat was 70. Mijn tweede streef was 67 te houden, en misschien tot 65 door te gaan, maar meer ook niet...hoef niet te rammelen als ik langloop. Heb mezelf een jaar gegeven om dat vol te houden....
( en ja hoor Hans, zeker weten, ik geniet nog vol op!! vrees niet ..)
:bloem3:
fijn weekend
Heidi

ps: en blij dat je Nijmegen niet liep....Apeldoorn neemt niemand je meer af!
July 24, 2006 om 03:54
Ik moet eerlijk zeggen dat ik me een beetje aangevallen voel omdat ik nu Sonja Bakker ga doen. Dat vind ik niet helemaal eerlijk van je. Iedereen is hier met hetzelfde doel, maar hoe je het doel wilt bereiken, moet iedereen voor zich weten, vind ik.

Ik heb ook heus alle recenties wel gelezen, maar ik spreek ook genoeg mensen die wel met Sonja Bakker zijn afgevallen. Ik ben er heilig van overtuigd dat het werkt, maar ik weet ook wel dat ik weer aankom zodra ik ermee stop. Daarvoor lijn ik al te lang, om me daardoor voor de gek te laten houden.

Maar ja, het lijnen gaat gewoon helemaal niet goed en ik heb totaal geen motivatie meer. Die motivatie moet ik eerst weer terug zien te krijgen, en die krijg ik alleen door aan een vast dieet te beginnen. Ik heb nu eens gekozen voor Sonja Bakker. Ik vind dat je pas een dieet kan afkraken als je het zelf geprobeerd hebt. Volgens mij heb jij dat niet en haal jij jouw feiten dus alleen uit recenties van de site. Niet helemaal eerlijk, maar goed....moet je zelf weten.

Ik heb alles al geprobeerd en ik kan je vertellen dat voor mij alleen de Weight Watchers goed werkt, maar dat zijn geen vastgestelde menu's en dat heb ik nu even nodig om door de eerste dagen (weken) heen te komen.

Ik weet ondertussen ook allang hoe ik kan voorkomen aan te komen, nadat ik met een dieet gestopt ben. Dus......

Conclusie....ik vind je reactie in mijn dagboek niet helemaal terecht. Ik weet waar ik aan begin en als ik een SAS-dag krijg, ben jij de eerste die het hoort.

Ben verder niet kwaad of zo hoor, maar wilde toch even reageren.

Jij ook succes met de lijn.

:minielacht:


Nanda
July 24, 2006 om 04:36
Hoi Hans,

Ik weet heus wel dat je gelijk hebt. Ik ben daar zelf ook achter gekomen en voor mij werkte dat ook het beste. Het probleem is alleen dat ik nu absoluut niet meer gemotiveerd ben en ik probeer me er al weken toe te zetten, maar ik krijg die motivatie niet te pakken.

Daarnaast hebben mijn man ik besloten om nog een keer te proberen een kindje te krijgen, dus je begrijpt misschien wel dat mijn motivatie om weer te beginnen helemaal nihil is geworden. Ik kom zometeen toch vanzelf weer aan.

Maar voor die tijd, wil ik toch nog wat afvallen. Ik kan geen motivatie opbrengen, tenzij ik me weer op een dieet stort. Aangezien Sonja Bakker de meest betaalbare is, en ik ook veel positieve reacties heb gelezen, werd ik daar nieuwsgierig naar.

Tuurlijk werkt het het beste om minder en gezonder te gaan eten. Dat weet iedereen die al jaren probeert af te vallen. Maar dat werkt bij mij nu even niet, omdat ik geen motivatie kan vinden. Ik geloof dat ik die motivatie nu wel begin te krijgen en ik ga ermee door tot ik zwanger ben. Ik geloof nooit dat ik voor die tijd nog 6 kilo kwijt raak, dus ik zal die 10 weken SB ook niet volhouden denk ik.

Maar goed, ik laat het je wel weten hoe het gaat.....
Met een beetje mazzel ben ik deze maand al zwanger en stop ik dus meteen overal mee.

Groetjes,


Nanda
July 24, 2006 om 06:52
Hey Hans!

Na het lezen van je laatste column met je verwijzing naar het liedje van Saskia en Serge (ja, die!) zing ik het (...)liedje de godganse dag......zucht
Ik krijg het maar niet uit mijn hoofd getimmerd!:dom:

Heb je misschien ff een ander voorstel voor me......please....:bidden2:

Heel veel liefs van Inge :bloem:
July 24, 2006 om 08:18
Hoi Hans,

Dank je voor het uitgebreide reportoire!
En mijn ontvreemdde lichaamsdelen mis ik niet BEHALVE mijn borsten...... die hadden echt wel mogen blijven!!! :snik:

Liefs van Inge :bloem:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan