Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 19, 2006

InkelPinkel woog op het moment van schrijven 90.30 kg (bmi: 37.11).

:hi:
Voor degene die "per ongeluk" of "express" meelezen!
Hier ben ik eindelijk weer een keer. Ik had even een kleine valtaf pauze van een weekje of vier! Niet met mijn gewicht en naar de WeightWatchers gaan maar alleen even op de valtaf site. Het was natuurlijk geweldig mooi weer en ik had even zoiets van..............ach....................lekker belangrijk. Maar ik ben wel mee blijven lezen en had zoiets van.......het is toch wel erg leuk als mensen met je meeleven en een berichtje bij je achterlaten. Vandaar.
Nou de afvalperikelen van de afgelopen 4 weken waren -2 ons, -2 ons, +2 ons, -2 ons en gisteren -8 ons. Dus al met al ben ik in de min en heb het lichtste gewicht van de afgelopen 10 jaar. Daarvoor ben ik in een ultieme afvalpoging (ook bij de WeightWatchers) afgevallen tot 76 kilo en toen gestopt wat ik noooooit had moeten doen.
Maar ja.......iedereen kent waarschijnlijk dit fenomeen wel. Je denkt altijd ik laat het niet meer gebeuren maar toch......zo tussen neus en lippen door.............ben je dan ineens (tenminste daar lijkt het dan op) weer boven de 100 kilo. En de laatste keer dat ik zo heel erg schrok was ik "hoepla" (schoon aan de haak) 110 kilootjes. Pffff dat was wel héél erg zwaar! Maar ik ben weer op de goeie weg. Het gaat niet snel maar goed het gaat wel. Ik ben nu ruim 22 kilo kwijt dus mag niet klagen.
En wat ook zeker niet om te klagen is is het geweldige mooie weer. Heerlijk. Ik denk niet dat iedereen het met me eens is maar ik ben helemaal optimaal met dit weer. Thuis heb ik iemand zitten die het vreselijk vind die hitte. Hij lijd met een lange ij een korte ei een d en een dt! Mijn lief vind het echt vreselijk. Kan ook niet functioneren. 's avonds om half tien komt hij naar buiten, laat zich in een tuinstoel vallen en komt de eerste twee uur daar dan niet meer uit en laat het maar over zich heen komen. En schrikt dan van mij als ik nog iets wil gaan doen. Hij kan niet begrijpen wat ik nou lekker vind aan dit weer en hoe ik dan ook in hemelsnaam als ik van mijn werk af kom na 25 minuutjes gefietst te hebben dan ook nog heerlijk in het zonnetje neer kan ploffen en een boekje kan gaan zitten lezen in de zon. Wat ik daar nou lekker aan vind. Nou.................ik vind het heerlijk.
Hopelijk jullie ook. Geniet er dus van zolang het mooi weer is.
:bye"
Ingrid

July 19, 2006 om 04:08
Ik teken met Inkel Pinkel,maar ik ben Liele Piel.
Hahahahahahaha.
Ingrid Je tante is verschrikkelijk trots op jou.
Dat zal je wel begrijpen.Met deze temperatuur van lekkere dingen af blijven is nog moeilijker als in de winter.Iedereen zit op terras aan een ijsje en voor het gemak eten heel veel mensen patat.Ze organiseren een BBQ.Dat vlees is niet zo heel erg maar die sauzen.!!!!!!!
Pfffffffffffffffffffffffff laat dat dan maar eens staan en wat dacht je van het stokbrood met kruidenboter?Maar ja je maag wel een heeeeeeeeeeeeeeeel groot bord met sla.
Ing een dikke kus voor jou en ga zo door.
July 19, 2006 om 05:55
Hahahaaa tantetje van me!
Dank je voor een berichtje aan mezelf. Denk ik ook dat ik populair ben!
Ingrid
July 19, 2006 om 09:52
Och Inkie tuurlijk ben je populair. Ik vind het knap dat je het al weer zo een lange tijd volhoudt. Ook bij mij gaat ie lekker (nog steeds niet snel hoor, maar dat geeft niet) Alleen op de weegschaal zie ik er niks van omdat ik veel vocht vast hou met dit weer. Mag van mij dus wel iets minder. Hoop dan in een keer 1 of 2 kilo kwijt te zijn hihihi.

Nou meid op naar de 25 kilo.......
July 19, 2006 om 16:50
:hoi: Inkeltje:!:
Fijn om weer wat van jou te horen, en ook blij dat het goed met je gaat.
En ieder onsje is er een moet je maar denken en wat er langzaam af gaat komt er ook niet meer bij ( daar gaan we tenminste van uit ) en met jou motievatie komt het allemaal wel goed met je lijfje zeker weten!!
ik hoe ook zo van dit weertje :zon3:en mij hoor je dan ook niet klagen heerlijk :zonnetje:
Ook al heb ik mijn streef bereikt ik blijf toch op de site!! veel te gezellig & we hebben elkaar toch allemaal nodig.
Lieve Ingrid ik wens jou nog een super gezellige zonnige week & succes met je lijntje groetjes & liefs van "LIEFKE":baai:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan