Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 19, 2006

Jeannine woog op het moment van schrijven 59.60 kg (bmi: 23.58).

Ondanks de grote drukte in en om me heen lijkt het wel of de dagen voorbij kruipen.Het is te warm om echt dingen te ondernemen zoals inpakken en verhuizen van prive spullen die nog inde zaak aanwezig zijn. Per 1 september moet het leeg.Ik merk nu pas hoe het is om van andere mensen afhankelijk te zijn.Sinds 20 jaar heb ik niet of nauwelijks meer een auto bestuurd.Ook niet nodig gehad en vooral geen tijd. Nu ik zelf weer wil, merk ik dat ik rijangst heb en wel zo sterk dat ik niet meer durf.Faalangst, bang om het niet goed genoeg te doen zodat ik andere mensen tot last ben.Maar een andere keer meer hierover.Ben van plan om onder psychische begleiding weer rijles te gaan nemen.Moet me wel degelijk informeren hierover.Eerst zorgen dat ik mijn zaakjes in orde heb watde overname betreft en dan heb ik zeeen van tijd. Ik ben momenteel heel chaotisch bezig, kan me niet meer concentreren op een ding en wil alles tegelijk.

Hhh
July 19, 2006 om 14:40
Hoi Jeannine,
Wij (Peter en ik) zijn in december verhuisd van een stad naar een dorp. Hectische tijden omdat we 30 jaar in hetzelfde huis hebben gewoond en samen behoorlijk chaotisch zijn en verzamelaars in hart en nieren. Misschien zijn we daar wel zo lang blijven wonen omdat we het niet overzagen. Goed, dit is allemaal gelukt en nog niet alle dozen zijn uitgepakt. Ik heb nog een opslag van 60M2 en dat geeft ruimte.
Ik ben verhuisd van een stad naar het platteland en heb 25 jaar geen auto gereden.
Ik had wel mijn rijbewijs, maar het voelde gewoon niet goed. Het openbaar vervoer ging prima. Nu zit ik echter in een andere situatie en ik moet nu wel.
Goed een geweldige intstructrice gevonden die gespecialiseerd was in dames die niet durven en het was een openbaring. Na 25 jaar heb ik 3 lessen gehad en ik durf weer een beetje. Met Peter wil ik niet rijden omdat ik me dan niet vrij voel. Hij mag alleen naast me zitten als hij zijn hardloopschoenen bij zich heeft zodat hij verder kan lopen als hij vervelend doet. Met mijn rijjuffrouw afgesproken dat ze ansichtkaarten krijgt uit elke stad waar ik met de auto kom. Als ik niet op de snelweg durf dan mag ik weer een les nemen en nemen we dat onder handen. Het was een verschrikkelijk goed mens en gaf me rust en zelfvertrouwen.
Ik vind het rijden nog steeds niet leuk en zeg hardop tegen mezelf dat ik het kan om mezelf te overtuigen. Na mijn 2e les zei mijn rijjuf dat ze niets voor me kon doen omdat ik een uur had gereden zonder dat ze iets hoefde te doen. Ja, zonde van mijn geld en goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik ben er druk mee.
Heb je lang niet gereden?
Wat ga je doen na je vakantie? Heb je ander werk?
Groetjes,
:zon::zon::zon:
hhh
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan