Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 19, 2006

Spottie woog op het moment van schrijven 92.40 kg (bmi: 31.23).

Ik zie trouwens, met behulp van de twee rekenassistenten, dat ik beter 16 uur kan zitten en 8 uur slapen, dan dat ik mijn lijf zijn taak laat doen en verder licht actief ben: het verschil in verbruikte calorieën?

16 u zitten/8 u slapen: 2134
Metabolic Rate bij licht actief: 2014

Nou vraag ik me toch echt af, wat ik onder die lichte activiteit moet verstaan?
24 u slapen (Volgens de rekenassistent verbruik ik dan altijd nog zo'n 1987 kcal?)
Dus licht actief zijn gedurende de dag verbruikt maar zo'n 127 kcal meer?

Ik ga geloof ik maar slapen!!:moe:

July 19, 2006 om 08:53
Hahaha, ja je verbrand er misschien wel mee, maar ik weet zeker dat je toch echt afvalt door te trainen ( het gaat er ook om hoe je trainingen zijn he..!).

Veel succes!
:kus2:, Toga
July 20, 2006 om 05:21
Dank je Toga.
Ik bedoelde maar te zeggen, dat ik er niets van snap. Van die berekeningen hier op de site,bedoel ik. Lijkt mij inderdaad toch wel raar, dat je met niets doen meer zou verbruiken, dan met actief te zijn.
In ieder geval hielp het invullen van het eetdagboek al! Ik schrok me eigenlijk rot, wat een beetje kaas allemaal aan calorietjes en vet oplevert! Ga geloof ik toch maar wat anders verzinnen op mijn volkoren rondjes.

Jij ook succes en :haveaniceday:

Spottie
July 21, 2006 om 04:44
Hai Pollywol,
Altijd al gedacht, dat gemakkelijke assistenten niet helemaal deugden:grinnik:

Enfin, ik ben toch ook meer aan het kijken naar de juiste samenstelling van wat ik binnenkrijg. Aan kcal. is het niet te veel, maar de verdeling was niet zo goed. Teveel vet, dus dat ben ik aan het veranderen.

Ik merk wel, dat het opschrijven van wat je eet, je soms ook tegenhoudt om het daadwerkelijk te gaan eten! Zoals zo vaak in het leven: even nadenken vooraf, scheelt vaak in de schade achteraf!

Ben in 3 dagen nu 1,3 kg. kwijtgeraakt, maar ik vrees, dat die de komende dagen echt wel weer terugkomen, met de trip naar Dublin in het vooruitzicht.
Hotel-ontbijten en diners zijn meestal wel wat anders dan mijn finse volkoren rondjes. En daar wil ik toch ook wel een beetje van genieten. :broodjevanalleswat:

Ben in ieder geval goed van plan om als ik terug ben uit Dublin echt serieus aan de gang te gaan, en door te gaan met wat ik de afgelopen dagen heb gedaan.
In Dublin zal het wel niet helemaal lukken. Ik zal proberen te schade te beperken.

Wat bedoel je eigenlijk, als je zegt, dat je in het weekend maar niets invult? Dat je te weinig beweegt, of dat je zoveel eet, dat het niet is bij te houden?

In ieder geval een fijn weekend !!
Spottie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan