Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 19, 2006

Einstein59 woog op het moment van schrijven 62.00 kg (bmi: 20.24).

tijd voor een nieuw verhaal

vandaag heb ik besloten om te opteren voor een (klein) zwembadje in m'n tuin, zoiets van 2 bij 3.... want als dat ieder jaar zo heet wordt, dan lijkt me dat niet slecht.
Gras blijft niet groen, bloemetjes verdorren, tenzij je ze iedere avond het badje geeft dat je eigenlijk ook wilt, dus...
changement de décor

maar ja, of me dat ook lukt, da's een ander verhaal,

want zoals bij velen heb ik reeds een waslijst met wensen voor Sinterklaas...
zoals rolluiken op het 1e verdiep, schilderen van de voorgevel, Rumst verder afwerken, nog minstens 5 kg afvallen...enz enz

Dat laatste lukt aardig bij zo'n hitte. Gisterenavond gewoonweg gourgettensoep gemaakt. Heerlijk, voedzaam, niet dik-makend, en snel klaar.

'k hoop dat het lijnen bij jullie ook opschiet.

lieve schatten,
'k zou zo zeggen, gewoon bijven puffen, 't gaat vanzelf over.

liefs
son

July 20, 2006 om 15:24
Hoi Son,
Je hebt gelijk mijn dochter had ik een tijd niet gezien en die zei mam jemig wat een klein kontje heb je en wat een dunne benen dus dat is toch geweldig.
Fijne avond
liefs Anna:zwembad2:
July 24, 2006 om 05:31
Hoi hoi,

FF een klein berichtje maar weer hoor. Nog steeds warm he, en bij mijn mams op zolder (da's nu tenslotte mijn huisje) is het met dit weer gemiddeld zo;n 40 graden. Dus erg veel computerzin heb ik ff nie.
Verder gaat het best met me hoor, het houdt niet over, maar ach, dat zal wel weer een keer komen denk ik zo. Deze week nog ff druk met het klaarmaken van dit huisje voor als over 1,5 week de katten komen, werken en tassen inpakken en vrijdag lekker een weekje naar Belgie. En als ik dan de vrijdag daarop weer terugben ga ik zo snel mogelijk de poezenbeestjes ophalen. Dan is eindelijk het einde een beetje in zicht. Er moeten ook nog wel een hoop spulletjes, maar ach, dat komt allemaal stukje bij beetje wel. Als ik mijn poezen maar terug heb ben ik al weer een beetje tevreden.
Nu ga ik deze magnetronzolder weer af hoor, het zweet loopt me al weer van het lijf.
Ik zal van de week nog wel ff proberen achter de comp te kruipen, maar veel zal het niet zijn met deze temperaturen hoor.
Tot gauw maar weer.
:dag:
July 27, 2006 om 07:13
heeeeeee,

lees je verhaaltje bij mij nog net op tijd, want morgen vertrek ik inderdaad naar het mooie belgie.
We hebben een huis gehuurd in Champagne (10 boerderijen een kerk een kroeg en een VILLA waar wij dus in zitten haha) dat ligt vlakbij Malmedy en Robbertville. We komen daar al jaren iedere zomer een week. Heerlijk, is net thuiskomen dan. Mooie omgeving, grote tuin erbij, lekker allemaal de ruimte voor jezelf. En dan maar wandelen, snoepen en genieten van het belgische bier. Kriek voor mij, want gewoon lust ik nie :lol:
Nu druk bezig met inpakken van tassen en auto, dan kunnen we morgen lekker op tijd weg.
Heb er helemaal zin in nu, ben echt in vakantie stemming.
Tot gauw, na mijn vakantie dus.
XXX
:dag:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan