Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 19, 2006

Cheer woog op het moment van schrijven 159.30 kg (bmi: 51.43).

Hallo Allemaal!

Ik ben nu op dag 3 van mijn Sonja Bakker ervaring.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt redelijk wat momenten heb dat ik het erg moeilijk heb. Ik kom ( schat ik ) van zo'n 3500 a 4000 KCAL per dag af, en ik heb bij dit dieet
( pardon.. levensstijl.. haha ) er gemiddeld zo'n 900 per dag geteld. Als wat ze zegt ( 7000 KCAL minder is 1 kilo ) Dan klopt het dat de 'gewone'mens een kilo per week afvallen. Ik vraag me af of het effect voor mij heftiger zal zijn omdat ik nu maar een vierde aan KCAL eet als wat ik gewend ben. Ik hoop het van harte wat dat zou dan betekenen dat ik 2 kilo per week afval. Leuk idee toch?

Ach ik zag vanmorgen op de weegschaal bij de dokter dat ik 1/3 kilo kwijt ben. Stelt nog niets voor, maar goed... Ik was toen pas 2 dagen bezig dus dat loopt dan netjes op schema. Over een dag of 2 heeft mijn lichaam de voorgaande dagen pas verwerkt, en dan kunnen we echt resultaat gaan zien. Spannend!
Vandaag half kotsend witlof gegeten. Ik moet toch eens goed gaan lezen hoe het zit met vervangen van dingen die je niet lekker vind. Nou ja, niet lekker dat kan nog wel. Bloemkool en bieten zijn ook niet mijn favo kostje, maar ik LUST dat echt niet. Al zou ik er 4 kilo ham en kaas over gooien. Ik ga echt kokhalzen van die smaak.

Ik heb nog maar niet gekeken wat de pot morgen schaft, dat zien we wel tijdens het ontbijt.

: )


xxx

Onbekend
July 19, 2006 om 13:42
Succes met het dieet! 1/3 kilo lijkt niet veel, maar beter 1/3 afvallen dan aankomen :) Beetje bij beetje, dat is het beste!

x Yaa
Onbekend
August 1, 2006 om 05:26
:hoi:

Hoe gaat het intussen met je SB-dieët? is het eenbeetje vol te houden?
Ik hoop het voor je dat het lukt.
:succes:

:groetjes: :poehlover:
annette
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan