Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 19, 2006

Daffie73 woog op het moment van schrijven 85.40 kg (bmi: 26.36).

Vandaag een beetje positieve moed ingesproken bij mezelf !!!! Aangezien pech aan mijn zijde schijnt te zijn.

Het is warm en iedereen gaat op vakantie, krijg vervolgens ruzie met mijn baas en ben er even doodziek van .. POSITIEF ... ik krijg over vier weken ook vakantie als iedereen weer driftig zit te zwoegen, baas is ook aan vakantie toe!

De postcode knaller is hier gevallen (vrijdagavond feest voor mijn deur) en ik heb geen lot...... POSITIEF .... ik ben al mijn hele leven anti gokken, verkondig dit aan iedereen en heb te accepteren dat het mijn eigen schuld is dat ik geen lot heb. ER IS EEN LEUK FEEST VRIJDAG met gerard joling (joepieeee) en waarschijnlijk gaan veel van mijn buren erg gelukkig worden vrijdag.

Mijn kinderen gaan vrijdag voor drie weken naar hun pa en ik ben in een pestbui met dit in het vooruitzicht. POSITIEF ... Ik heb drie weken tijd voor mezelf, kan meedoen met de fietsvierdaagse en heb tijd om weer eens bij mensen langs te gaan.

HET GAAT EEN STUK BETER MET ME.... als nou die 8 ons er ook nog vanaf is zaterdag kan er helemaal niets meer misgaan!
Wat een geluk heb ik eigenlijk, ik heb twee superlieve dochters, ik heb een leuke baan, leuk huis en een krot van een auto, mijn conditie is op peil, ik ben bijna op een acceptabel gewicht EN IK ZIT SUPER IN MIJN VEL.

Groetjes Daffie :bloemen:

July 20, 2006 om 03:40
Hahaha gek mens... wat weet je dingen toch weer een goeie draai te geven!

Ik heb in ieder geval heel veel gehad aan jouw oppeppers in mijn dagboek... met als gevolg dat het lijntje toch weer aan het zakken is.

Mijn beurt dus om jouw weerde helpende hand te reiken.

Wat je baas betreft: zal inderdaad ook aan vakantie toe zijn.. is ooit eens een film geweest: the long hot summer.... waar mensen na lang warm weer elkaar ook steeds meer naar het leven gingen staan.. .zal de goeie man ook last van hebben. Die van mij zit in Frankrijk nu en komt vanavond alleen even tussendoor voor een stevige vergadering.. dus weinig tijd om ruzie te maken.. Laat die man toch de pip krijgen... zie je werk maar even als lekker tijdverdrijf de komende weken om de tijd door te komen als die grietjes naar paps zijn.

Dat die postcodekanjer nou net bij jullie valt zeg... mijn schoonzus speelt al eeuwen mee en heeft volgens mij ondertussen al een fortuin erin gestoken en nooit wat gewonnen... Ik zou me maar gewoon tussen het feestgedruis mengen... wie weet wat een gezellige avond je nog hebt...

Als de meiden 3 weken naar pa gaan, heb jij ze dan ook vervolgens 3 weken helemaal voor jou alleen??? Is dan ook wel iets om vast te houden... en gewoon lekkere dingen met elkaar doen... Lijkt me echt heel moeilijk om de kids te "delen" maar wel fijn als dat in goede harmonie gaat. Het is me ondertussen wel duidelijk hoe belangrijk die twee voor je zijn... doet me altijd goed want ik vind ook niks belangrijkers dan kinderen een goede basis meegeven... die pakken ze nooit meer van ze af!

Je gewicht ga je gewoon halen... dat verdien je... want je hebt zo vreselijk je best gedaan... En is het niet dit weekend, dan is het wel volgende week... Ben zelf ook toch weer aan het zakken, dus kennelijk zit het weer in de lucht.. Nog effetjes volhouden joh... heus, het gaat... en dan is zaterdag (of desnoods zondag, dan smokkel je gewoon 1 dagje) de hoofdprijs binnen en wat zul je dan lachen om je beroerde gevoel van nu! Dan kun je de hele wereld weer aan.

Het klinkt nu nog wat cynisch als je aangeeft dat je super in je vel zit, maar eigenlijk ben je inderdaad een mazzelaar met alle zegeningen die je zelf al aangeeft. Dus dat dippie is al lang weer onder controle!!!

Het gaat gewoon lukken, Daf! Want we willen het! En reken maar dat ik met je mee ga zingen en fluiten als je echt oprecht kunt zeggen: WAT EEN GELUKSVOGEL BEN IK TOCH!!!

Liefs,
Yv
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan