Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 27, 2006

MarianneS woog op het moment van schrijven 75.80 kg (bmi: 25.33).

Weer een week voerder, morgen ga ik weer meten en ik hoop natuurlijk dat er weer de nodige centimeters af zijn. Zo te voelen wel. Het is nog steeds super warm. maar ga vanmiddag wel naar de sportschool. Probeer dat wel vol te houden anders weet ik het wel dan komt de klad erin en dan is het in no time weer helemaal klo...

Enne Jose leef jij nog of ben je in Noorwijk blijven steken Gezellig gehad??

July 27, 2006 om 06:53
Ha Marie,
Ik leef nog en ben jammer genoeg niet in Noordwijk blijven hangen. Was wel even lekker. Maar wel iedere avond heerlijk uit wezen eten en door dat weer blijf je tot middernacht op het terrasje hangen. Dus de nodige wijntjes. Ik heb echt vakantie. Doe geen fluit (komt ook door dat weer). Eva weer terug van Kreta. Zit dus tussen haar werken door met de vriendinnen te barbequen, te msn (heel veel). Kom dus amper achter de computer. Ze hebben natuurlijk vakantievrienden en daar moet contact mee gehouden worden. Volgende week moet dre weer werken, heb ik misschien iets meer structuur. Ik heb nog 2 weken. Gisteravond zijn we met de fiets 10 km verderop bij schoonbroer wezen kleppen. Vanacht was het echt zwieren en zwalken en nu een afgrijselijke kater.
Ik ben heel benieuwd naar dat meten morgen van jou. En ja ik heb mijn gewicht aangepast uit voorzorg. Maar 15 augustus gaat het feest beginnen. Dus ik hoor het morgen he. Dan ga ik ook bij mezelf meten. (hoop doet nog steeds leven).
Heb vanacht wel de vakantiekilo eraf gefietst.
groetjes jose
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan