Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 27, 2006

Chayennedyami woog op het moment van schrijven 108.20 kg (bmi: 39.74).

:dagboekje:

:tinkerbel::hoi: allemaal....


:z1o ik heb weer een paar stevige baaldagen achter de rug door de hitte:zonvoorspelt::strand:echt hoor ik wordt (in tegenstelling tot vele andere mensen) een draak met dit weer haha :lol: ik kon water drinken wat ik wou met dit weer:waterdrinken: maar dat werd gelijk doorgesluisd naar mn enkels en omstreken haha.... Maar gelukkig gaat het afvallen redelijk en ben ik wel iets afgevallen denk ik..... Dat horen we morgen weer bij het weegmoment :scale: bij :n1:f1

:bblijn::bblijn:

:d1aarna zal ik weer lekker een weekend naar mn ouders gaan.....ff lekker in het zwembad dobberen daar:dobber: Beetje werken, Zaterdag een grote bingomarathon (lekker burgelijk maar wel leuk zijn geld prijzen dus wie weet) :bingo: en zondag lekker winkelen in beverwijk op de bazaar:winkelen:

:bblijn::bblijn:

:v1erder zijn alle tips wat betreft het op gang helpen van de stoelgang van harte welkom:lezenopdewc: want dit is echt huilen met de pet op op dit moment:laatmaar:... zal denk ik ook wel combo zijn van de menstruatie :pms:die een dezer dagen weer op bezoek komt:shutup: haha en het hete weer waardoor je lichaam al het vocht dat het krijgt gelijk doorsluit maar toch is het verdraaid vervelend:!:

:bblijn::bblijn::

:g1isteravond met een heel ziek meisje:venus: gezeten:janken:......die had zo veel last van de hitte dat de volledige macaronischolel van het avondeten zich een weg baande langs alle beschikbare gaten..... geen prettig gezicht als je toe moet kijken hoe je kindje van 3 macaronielleboogjes uit haar kleine neusje moet persen.......Maar goed kind weer opgelapt, bed opgelapt tandjes gepoetst en gelukkig met een zetpilletje weer gaan slapen..... :opgeblazen:

:o1:k1 jullie horen morgen nog van mij hoeveel er deze 13 dagen vanaf is gegaan:!:
Ik ben benieuwt alles meer dan 1 kilo :kg: zal me meevallen....... Nou jullie horen het....

Fijn :weekend: toegewenst allemaal (:wouw: met mindere temperaturen haha:)
en heel veel succes met het kwijtraken van de kilo's :kg::scale::!:

:Heiditje::groetjes:;mb;eb;lb;ab;nb;ib;eb:tinkerbel:

:valtaftrein:

July 30, 2006 om 07:35
Hoi Melanie,

Zag in ons clubje dat je BMI onder de 40 zit! Die van mij sinds gisteren ook! Ben er er echt superblij mee. Klinkt gewoon een stuk beter.:fluiten:

Succes met afvallen deze week.*O*

Liefs Firouche.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan