Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 27, 2006

Monalisa woog op het moment van schrijven 78.80 kg (bmi: 26.03).

De weekendkilo is er weer afgefietst.
Blijf het warm houden. In de zomer zie ik er toch wel erg dik uit in allemaal die hemdjes. Heb wel af en toe een hekel aan mezelf dan. Volgens mij zit ik ook nog in de midlife. Vind mezelf zo lelijk als ik in de spiegel kijk, dat vermijd ik dus. Krijg een beetje een zwembandje boven de broek uitsteken als ik ga zitten. En rimpels en nog eens rimpels. Is wel allemaal bijzaak, want ik ben gezond, maar toch!!!!
Mijn kinderen allebei het huis uit dadelijk. Zo saai.... ik voel me nog zooo jonggg.
Maar dat is de binnenkant. Mensen gaan steeds meer U tegen me zeggen en MEVROUW. Teken aan de wand. Maar wat wil je, ik nader de 50 met rasse schreden.
Het is toch gek dat die binnenkant zoveel verschilt met de buitenkant.

July 27, 2006 om 09:32
:hallo::m:ona

ik kan me je reaktie best voorstellen hoor en hier mag je lekker een keer van je af zeuren en klagen:D wij luisteren wel:-)

en als je dan daarmee klaar bent ga je er weer lekker tegenaan, en word je die mona die je zelf ook leuk vind ....lekker positief met een dosis humor...
want inderdaad krijgen we steeds meer rimpels ...maar dat kan ook mooi zijn ...dat laat ook zien dat je geleefd hebt;)
en dan die rollekes ...och als dat de ergste dingen zijn ....in je hartje weet je ook dat we van geluk mogen spreken dat we alles kunnen ...lopen lachen fietsen zwemmen en noem maar op ....
morgenvroeg ga je lekker voor de spiegel staan en denkt ik ben en leuk en mooi mens(dat is wat ik teminste zie op die foto!!!!!!!!!!!!!)

:groetjes::tenderly::hug::bye:

ps ik ben maar meteen je buddy geworden kan ik je een beetje in de gaten houden haha:D
July 27, 2006 om 12:29
haha dat heb ik nou ook. dat ze steeds meer mevrouw en u tegen me zeggen. Duhh denk ik dan. ben ik al zo oud. Nee toch. Maar we doen er alles aan om alles een beetje uit te stellen. Mijn collega zit vol in de overgang. Nou daar wordt je vrolijk van zeg. Zweetbuien. Opvliegers van hier tot Tokio. Ik hoop dat dat mij een beetje bespaart blijft. Maar dat heb je net voor het zeggen. Ben al jaren gestopt met de pil cq spiraal. Dus het zal ooit een keer losbarsten. Jakkie dan ga ik me denk echt een ouwe doos voelen.
Maar morgen meten Ik zet het er weer op Spannend
By the way Cool he Noordwijk.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan