Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 27, 2006

Runninggirl woog op het moment van schrijven 72.40 kg (bmi: 25.65).

Hoi Hoi!

Kunnen jullie het nog volhouden??
Ik heb vanmorgen nog twee keer een uurtje getennist en het ging wel redelijk. Alleen het laatste half uur was errug warm. Maar we zijn weer sportief bezig geweest!

Vanavond en morgenvroeg nog werken en dan weer weekend!!
Ik hoop dat het nog een beetje gaat regenen en afkoelen!!

:hangmat: Groetjes!!

July 27, 2006 om 09:35
Hi!

Lekker getennist? Ik mocht werken vanmorgen en wat ben ik blij met de airco! Veel te warm hier. Maar het begint toch wel wat af te koelen, het was nog 'maar' 28gr. en bewolkt. Maar regen heb ik ook nog niet gezien. De tuin schreeuwt erom (en eigenlijk iedereen die ik ken, maar ja, we moeten wat te zeuren hebben hè) dus ik hoop op morgen. Ik had overigens dinsdag nog een poging gewaagd tot hardlopen (nog steeds op de loopband, het schiet niet echt op) maar verder dan 4x5min. ben ik niet gekomen. Toen gutste het zweet me langs het hoofd en het heeft me een uur gekost om te stoppen met zweten! Maar zoals je zegt: toch weer sportief bezig geweest!

Dit weekend hoef ik niet te tennissen, maar we hebben wel net bericht gehad voor het weekend erop. Dat is dan ons laatste toernooitje voor de vakantie, nog een kleine 4 weken en dan gaan we 3 weken richting Italie. Heerlijk! Ik heb er reuze zin in, maar ik vrees met grote vreze voor mijn gewicht, dat ging net lekker. Maar goed, pasta's met rode sauzen en veel salades, die maken ze daar toch nooit aan, mag je zelf doen. En verder maar veel zelf koken, nou ja, salades maken.

Ik mag vanavond ook weer werken, lekker in de herrie (helaas): de kermis is naast ons pand neergestreken... Maar goed, tot half 9 en dan is het voor mij ook lekker weekend.

Doe het rustig aan, geniet van de beloofde regen!

groeten,
Marijke
:berner:
July 28, 2006 om 03:37
Hi Karen,
Nog even op de valreep een berichtje. Goed hoor dat getennis in de warmte.
Bij mij gaat het lopen best wel goed. Maar zelfs een keer om half twaalf 's avonds gelopen ahum gewandeld zo warm was het.

Nu op vakantie met mijn streef gehaald. :)
Nou meid :sign05: -se
En hier regent al een beetje, dus dat zal ook wel naar het Oosten doorschuiven denk ik.

Groet Suzan
July 28, 2006 om 11:41
Volhouden doen we het nog wel, vraag niet hoe!

Overdag met de kids veel binnen. TV kijken, spelletjes doen, beetje achter de PC. Als het tegen de avond iets aangenamer wordt: ramen open, wij naar buiten. Maar we doen het er maar mee.... We wilden toch zeker zomerweer hebben?

Gister heerlijk naar de sauna geweest, dat was de fijnste dag tot nu toe! Ik kan het je aanraden met dit weer hoor!

Hardlopen staat pas voor maandag weer op de planning. Nieuw schem is klaar. Eind oktober moet ik met gemak 45 minuten kunnen lopen.
En vanaf maandag is het ook weer werken, en hard aan de lijn. Dus weer keurig mijn eet- en calorieboekje bijhouden. Werkt goed, ben ik achter!

Nu even de spullen voor de BBQ in orde maken, mijn vader, broer en neefje komen zo. Ik heb er zin in! Vandaag mag het nog even....

Ik wens jou ook een goed weekend!!

:sjaspers:

Jaqueline
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan