Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 27, 2006

Daffie73 woog op het moment van schrijven 86.00 kg (bmi: 26.54).

Goh wat een heerlijke BBQ was dat gister zeg. Ik heb mijn eetdagboek niet meer ingevuld want dat was niet te doen hahahaha. Ik ga de schade zaterdagochtend maar weer bekijken (denk morgen maar een fruitdag).
Ach het maakt ook niet zo heel veel uit, ik heb een supergezellige avond gehad met al mijn collegas en vreselijk genoten van al dat heerlijke eten.
Iedere collega had een gerecht meegenomen en ik had mijn tuin echt heel gezellig gemaakt.
Ik kreeg allemaal cadeautjes (zooooo lief) terwijl ik niet eens jarig ben ofzo. Heb vervolgens tot half twee in de tuin gezeten met een collega die bleef slapen.
Had ik fijn vanmorgen weer iemand om voor te kunnen zorgen nu mijn meiden nog bij hun vader zijn. Heerlijk ontbijtje gemaakt voor dr (khad zelf mijn Sonja eten al daarvoor naar binnen gewerkt).

Morgen ben ik heerlijk vrij en heb nog niet echt besloten wat ik ga doen. Stukje fietsen, naar de markt, mijn plafond afkrabben (pfff) ik weet het dus nog niet, maar het feit dat ik de keus heb is al genoeg voor volledige ontspanning op dit moment.

Zaterdag komen mijn neefjes en gaan we lekker naar het circus. LEUK LEUK!!!
Nog maar twee weken voordat mijn meiden terug komen, gaat tot nu toe best heel goed. Ik hou het gewoon al een week zonder al te veel geklaag vol!

Nou op naar zaterdag weegdag!!

Groetjes Daffie :bloemen:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan