Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 27, 2006

Cloudje woog op het moment van schrijven 99.50 kg (bmi: 35.25).

Vandaag dus bij dr Claessens geweest, hij heeft geprobeerd er wat uit te halen, maar hetzelfde probleem als de vorige keer..... hij kreeg het niet aangeprikt, reservoirtje kantelt! Volgende week gaat hij het litteken opensnijden en de boel opnieuw vastzetten en tegelijkertijd een beetje leeghalen. Buik is weer blauw. Schade van het gesnoep.....2 kg. Ik ging op de weegschaal staan in tegenstelling tot de vorige keer....ben ik 5 kg afgevallen, van 103.5 naar 98.5 zat eerder op de 96,0 maar... helaas waren er dus 8 maar die heb ik er maar weer aangesnoept in de vorm van chocolade ijs in de Efteling, frikandel tijdens het zwemmen etc etc.

Deze week toch maar proberen om meer op mijn eten te letten, want dat versloft omdat ik zo moeilijk kan eten en dan ga ik juist meer lopen snaaien........

Mn de laatste periodes met de jongens hun gezondheid is vrij zwaar en dan schiet mijn eetpatroon er totaal bij in... Slechte smoes, maar het is helaas echt zo! Al kan ik dat zelf natuurlijk wel tegengaan.

Heb nog met Dr Claessens over Martijn gesproken en 16 klysmas is echt veel te veel... dan kan iemand zouttekorten en zo krijgen volgens hem. Ik ga volgende week nog praten met de verzekering of zij een bezoek aan Belgie vergoeden....

Want ik denk dat ze hem daar veel sneller binnenste buiten zullen keren. Met Joep gaat het heel goed, valt nog wel af en toe, maar geeft niet meer over! Begin sept gaat hij naar de revalidatie fysio en dan zal er een test afgenomen worden....

Martijn valt helaas alleen maar af... weegt nu 11.7 bij een lengte van 93.5 cm... is qua lengte onder het gemiddelde maar qua gewicht buiten de marge..... Mensen die kinderen hebben zullen wel begrijpen wat ik daarmee bedoel. Hij zit niet meer in de normale baan, dus valt buiten het normale gebied van de curve van de groeilijn. NIET GOED DUS!

Morgen ga ik zwemmen en sporten, hoop dat ze open zijn. Daarna een paar uur studeren en dan denk ik even een kijkje nemen op de kermis!

August 10, 2006 om 05:20
Hoi Cloudje, Hoe gaat ie, ben benieuwd of je nog bij Claessens bent geweest. Hoe gaat het met de kleintjes??
Ik heb mijn gewicht in de vakantie redelijk onder controle kunnen houden maar ik kan tegenwoordig niet van de hartige dingen afblijven. Haal lekkere zoutjes in huis voor "de kinderen, want die hebben nog vakantie" maar eet dit natuurlijk zelf op!!
Ben weer met werk en lopen begonnen dus dat moet het weer compenseren.
Ik heb op aanraden van Claessens een stoomkoker aangeschaft, het bevalt tot nu toe wel goed. Erg makkelijk als je niet veel tijd hebt om te koken, anders ga je toch naar de snelle ongezonde hap toe.
Nou meid hoop dat het goed met je gaat, ik hoor het wel. Groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan