Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 18, 2006

Maartje27 woog op het moment van schrijven 76.00 kg (bmi: 26.61).

Goedemorgen, bedankt buddy's voor de lieve berichtjes van gisteravond...ik lag al op bed, was helemaal kapot! Kan het heel moeijlijk verwoorden en niet allemaal uitleggen want er komen veel meer dingen bij maar het kwam o.a zo dat ik gistermiddag met mijn ouders mee was op pad, mn moeder wilde graag dat ik meeging om te helpen uitzoeken..nouja dan doe je dat. Ook nog weer bij Ikea geweest, wilde kijken bij het schilderij dat ik zo mooi vond..was het uiverkocht! als het goed is komen ze wel weer binnen maar vorige week waren er gewoon nog 8 van! Vind het zo'n mooi schilderij! hoewel iedereen in mn omgeving zegt gatsie! daar word je toch helemaal depressief van? ja...nou..EN? misschien ben ik dat wel, MAG ik??!! en wat dan nog? waarom kan niemand me een keer een beetje met rust laten?
Mijn vader moest per se daar en daar nog langs bleef uuren praten over bonnen enz. enz. waardoor we pas laat thuis waren en ik te laat was om te gaan sporten waar ik nou juist zo'n zin in had...Mijn ouders gingen allebei direct weg om hard te lopen en ja..daar zit je dan met een klote gevoel...
Dacht dan ga ik wel zwemmen straks maar het zwembad was dicht....kreeg nog een kortaf telefoontje van een collega wat er ook nog wel bij kon..dipje compleet!
Met eten er een potje van gemaakt, later dacht ik..ik moet wat doen...ben maar een heel stuk gaan lopen, vanmorgen ondanks alles (hoeveel verbrand je met stress ;) ) 0.3 kg eraf...
Kreeg vannacht opeens ook een heel lief smsje van mijn vriendje die op vakantie is waarin stond dat ze lekker hadden gezwommen, uit eten waren geweest, op een terrasje hadden gezeten en vervolgens zei hij: Bij elk meisje dat ik zie, hoe mooi ze ook DENKT dat ze is zou ik willen dat JIJ bij me was ik mis je! Dikke knuffel kus en heel veel liefs, nou dat maakt toch wel heel veel goed :)
Daarom kon ik vanmorgen opstaan met een ander gevoel en na het lezen van jullie reacties weet ik het helemaal; ik sluit mijn dipje af en ga er weer voor!!
Straks naar het ziekenhuis, daarna de stad in, vanmiddag lenzencontrole...
Dankjulliewel...fijne dag, liefs en groetjes Marianne :vlinder:

Onbekend
August 18, 2006 om 05:00
:hi:

Wat fijn dat je je weer wat beter voelt!! :Imgood: Zie je wel, al zitten er een paar dingen tegen, er zijn altijd wel positieve dingen te vinden waar je je aan vast kunt houden!! Wat een ontzettend lief berichtje van je vriendje, dan smelt je toch helemaal !! :luv2: Zo zie je maar weer dat je echt wel de moeite waard bent!!!!!!! (al heb je zelf vaak een negatief beeld).

Maak er wat van vandaag en als je weer een dipje hebt, je weet me te vinden oke...?!! Gek hoor,het lijkt alsof ik je al jaren ken terwijl het echt nog maar kort is. Maar ik wou nog even zeggen dat ik je erg aardig vind en het bovendien erg fijn vind om met je te kletsen en elkaar te steunen. :knuffel:

Fijne dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!
August 18, 2006 om 07:11
Heyhey

wow, wat een superlief berichtje joh!! Echt, mijn dag zou ook compleet goed zijn door zoiets :D

Je hebt wel echt een klote dag gehad gisteren, vind ik echt zo balen voor je! Maar gelukkig ziet deze dag er een stuk zonniger (letterlijk en figuurlijk) uit. Hij begon al goed, door dat smsje EN die -0,3 kg op de weegschaal!
Hopelijk zit de rest van de dag ook mee, dan ben je zo vergeten wat voor rotdag je gisteren hebt gehad.

dikke knuffel :knuffel:, Sandra
August 18, 2006 om 13:21
:dag: Marianne,

Fijn hè dat je zo van je af kan schrijven en dan krijgje ook nog leuke berichtjes van je Buddy's en niet te vergeten van je vriendje.
Soms lopen dingen op een dag zo tegen en dan kan het zomaar gebeuren, dan voel je deprie en dat mag. De volgende dag ziet het er meestal weer anders eruit. :zonnetje:
Wat betreft dat je de ene dag wel afvalt en de andere dag niet is denk ik heel normaal. Ons gewicht dat schommelt, het ligt er ook aan of je veel beweging hebt gehad of niet. Ik was 1 ons aangekomen vanmorgen, maar ik weet dat het kan, door vocht of wat dan ook, nee, probeer je daar toch geen drukte om te maken, zolang het geen kilo's zijn en als je ook dagen hebt dat je wel afgevallen bent. Dit is het nadeel van elke dag wegen, je ziet dan dat je wel of niet afvalt. Als je 1 keer of 2 keer in de week weegt dan heb je veel meer kans dat de weegschaal elke keer minder aan geeft.

Succes, liefs Nadia :bloem:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan