Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 18, 2006

Aventa woog op het moment van schrijven 114.80 kg (bmi: 44.29).

Nog steeds byzonder geirriteerd als ik aan de vooroordelen van tante dokter denk, en heb dus mn waterdieet weer uit de kast gehaald.
Wel een aanvulling gedaan om de darmen op gang te houden:
4 liter water, 1 bruine boterham als ontbijt, koffie (caffeine versterkt de verbranding), tabletje met multivitaminen en mineralen, 4 mandarijntjes.
Resultaat?Zie grafiek: het gewicht in vrije val! In 3 dagen van 106,8 naar 102,7, maar ik voel me uitstekend.
Tegen de tijd dat ik bij mevrouw dokter terug moet komen, kan ze zien dat het probleem niet chronisch eten was, maar hoe mn lijf ermee omgaat.
Waarom ik dit dan niet veel eerder heb gedaan? Ach ik ben al 3x 24 kg afgevallen, dus dat is niet het probleem, maar hoe mn lijf met eten omgaat dát is een probleem! Het moet niet nodig zijn dat je telkens méér aankomt als je (volgens dietiste) te weinig eet. Daar heb ik geen maagbandje voor nodig van dame dokter.
Misschien als ze de resultaten ziet dat ze begrijpt nog wat verder te mogen zoeken naar oorzaken, ipv nog een vooruitzicht van 15 jr aanmodderen voor ze inderdaad net als mn huisarts ziet hoe mn lijf met eten omgaat.

Zoooooo moest even blaten met een dubbel gevoel van boos en trots.
Vandaag heerlijke dag: mn pleegzoon is jarig. 13 jaar en voor mn manneke een hele mijlpaal, want ik heb altijd met mn kinders de afspraak gehad dat ik verwacht dat ze met 13 jaar weten hoeveel slaap hun lijf nodig heeft en ze dus zelf mogen bepalen hoelaat ze gaan slapen (met mijn wakend oog daar allicht wel achter, ja ;))
Vandaag mag hij dus (voor zijn gevoel) voor altijd opblijven :lol:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan