Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 18, 2006

Jessicajong woog op het moment van schrijven 84.70 kg (bmi: 27.34).

Hallo allemaal,

De laatste tijd nogal wat stress meegemaakt. :bliksem: Moest bij de baas komen, :schrik: omdat er klachten waren. Ik moest een week lang wachten op het gesprek wat niet goed was voor mijn geweten. Ik maar piekeren wat er is en ik had echt geen idee. :oeps:

Het bleek aan mijn communicatie te liggen. Ik moet meer met mijn teamgenoten praten.
Tot nu toe had ik steeds helemaal alleen of met invalskrachten gewerkt, dus communiceren was er niet zo bij. Maar vanaf nu ga ik het echt goed aanpakken!!!

Maar die stress heeft niet veel goeds gedaan met mijn gewicht en daar schaam ik me eigenlijk wel voor. Ik ben op deze site begonnen met 86 kilo en wilde drastisch afvallen.
Nu is het een half jaar later en ben ik eerst van 86 naar 81,8 gegaan. Daarna ineens weer terug naar 85 en dan weer iets terug naar 83,5, maar nu is het weer 84,7 en soms zelfs meer (85,..)
Ik moet echt goed aan het werk gaan, want zo kan het niet verder. Wie heeft er tips om me uit die sleur te halen van snoepen, enz.? Ik kom er maar niet uit. Het ligt namelijk niet aan teveel eten, maar aan (teveel) snoepen.

PS. Ik heb lang moeten :dromenvakantie: over een vakantie. Een jaar lang geen vakantie gehad, zelfs geen dagen vrij. Nu eindelijk ga ik :hangmat: relaxen...
Even paar dagen naar mijn vader in Duitsland met de :opreis: . Lekker er even tot woensdag uit en nergens aan denken....

Heel veel groetjes van Jessicajong
:dansen:
En hopelijk gaat het bij jullie wel heel goed...?!!!!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan