Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 18, 2006

Rebecca woog op het moment van schrijven 58.80 kg (bmi: 20.59).

ik ben het echt zat dat gevreet de hele dag, waar is het voor nodig? eten om het eten en eten omdat je je verveelt, wat een onzin!

Vanaf NU dit moment, 11.39 uur 18 augustus echt de BEUK erin!!! niets geen excuses meer, omlaag dat vetpercentage, ben er bijna, niet nu mn lijfie verpesten door maar gewoon weer te gaan vreten!

ik kan NEE zeggen, ik ga NEE zeggen en ik wil NEE zeggen!

T gaat me lukken!!

kus reb

:luv2:

August 18, 2006 om 17:25
Ik kan het, ik wil het, ik doe het

ik doe met je mee!!!

we kunnen het

liefs mij
August 19, 2006 om 05:53
Hej meis, zullen we dat doen!
Ik ben ook weer aant afglijden, dus moet er ook weer tegenaan.Ik wil gewoon onder de 60 wegen en dan naar de 55. ben weer niet wezen sporten,maar dat gaan we veranderen!

Kussie:kisskiss:
August 19, 2006 om 09:45
Hey meid,

Je kan het best. Zal wel een beetje met het gekke weer te maken hebben, word je ook wat futloos van! Je kan het, zeker als ik het kan, dan kan jij het ook ;)
Deze week ben ik vanaf maandag al 2,4 kilo afgevallen, en dan heb ik gister ook heus wel een paar extratjes gehad. Lekker 3 wijntjes, extra koekjes, en ik heb er echt van genoten :D Dan moet ik eerlijk zeggen dat ik 's nachts ook 4 uur heb gedanst en op de fiets van en naar de stad ben geweest, is toch ook weer een half uur fietsen....

Ik geloof in je, want je hebt het mij al bewezen door je enorme gewichtsverlies dat je het echt kan.

Liefs Nicole
August 20, 2006 om 18:21
Hoikes Reb,

NATUURLIJK gaat het je lukken meid! Kom op... knoop de strijd aan tegen die goesting...

Ik wens je een supergoede week toe...

Groetjes,

Mario
August 20, 2006 om 23:12
Natuurlijk kan jij dat!
Want het is ook helemaal niet gezond, chemische snoeperijen, vettige happen, getver, nee voor jou alleen gezonde lekkere verantwoorde dingen en dan gaat het allemaal goedkomen met dat vetpercentage ;)

Koop maar een lekkere exotisch vrucht ofzo als je trek krijgt.

Wanneer ga je ge co-schappen lopen?
Er zijn natuurlijk zoveel mogelijkheden, en het is zo moeilijk kiezen en als je die keuze hebt gemaakt gaat je hele leven in die lijn verder met zijtakjes daaraan terwijl als je die andere keuze had gemaakt je leven drastisch anders kan zijn. Raar is dat, als ik terug denk dan ben ik blij met al mijn keuzes en waar ik nu ben en dat is het voornaamste. Maar jij staat nog helemaal aan het begin van die grote wereld vol mogelijkheden. (niet dat die voor mij geeindigt is, nog iedere dag doe ik nieuwe dingen, zoals dat lesgeven wat nu toch wel de overhand begint te krijgen en dat is niet wat ik wil, dus back-off.... vorige week was enorm hectisch, teveel inval uren gedraaid)
Het leven is een spannende film en jij alleen zorgt ervoor dat je spannend blijft.

Als dokter kun je natuurlijk overal terecht, over de hele wereld, maak een mooi plan, een waar je je eigen geluk vind en waar je veel geluk kan geven aan anderen.

Amsterdam is inderdaad een mooie stad, maar ik zou er niet willen wonen... Utrecht is inderdaad prettiger (zegt deze Brabo ;) )
Settle je zelf niet al te snel, je hebt nog zoveel tijd en er zijn nog zoveel mogelijkheden. Gelukkig duurt het altijd heel lang, zo'n huis toewijzen, of is dat niet meer in NL? Ik weet dat een vriendin van mij 11 jaar ingeschreven stond in Nijmegen. Samenwonen is leuk, maar een LAT relatie is ook leuk, dan blijft de spanning langer hangen :P elkaar iedere dag zien wordt op den deur zo gewoon... blijf vooral goeie maatjes!

:jeep: Afgelopen weekend hebben we de 4WD cursus gedaan, fantastisch! De adrealine stroomt nog door mijn aderen. Wat die auto allemaal kan, zelfs bergbeklimmen! Ik ben door heupdiepe plassen gereden, over de duinen gescheurd door los zand, een rotsachtige heuvel afgedaald die wel heel diep was maar dat zag je pas als je op begon en we reden in convooi dus moest je wel verder... heel gaaf!
Ik ga nu vol vertrouwen de Kimberly tegemoet! Nog vijf weekjes :D

Nou effe snel die column schrijven, ik loop een dagje achter nu.
Groetjes :wilma:
August 23, 2006 om 08:23
Hej becs hoest nou ,gaat ie weer beetje goede kant op? Met mij gelukkig wel, maar dat sporten wil maar niet..Heb gewoon echt geen zin en meer zin in andere dingen dan sporten..Nou ja komt wel weer...

kussie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan