Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 18, 2006

Ineke78 woog op het moment van schrijven 94.30 kg (bmi: 30.79).

Het ging inderdaad lekker op papier....Veel sporten, gezond eten, weinig tussendoortjes en helemaal geen snoep, koek, chips, etc. Met als resultaat twee en een halve kilo erbij..... HUIL

Maar ja, in een hoekje gaan zitten huilen helpt dus niet. Ik heb mezelf een weekje vakantie gegeven. Geen sport en eten waar ik zin in heb. Gelukkig ben ik door al die maanden lijnen wel zo gedisciplineerd geraakt dat ik niet meteen alles eet wat los en vast zit, en we hebben sowieso weinig junk in huis, dus het valt nog wel mee. Maar er wordt niet gelijnd en zeker niet gewogen.

Maandag weer. Dan hoop ik weer opgevrolijkt te zijn en met frisse moed "opnieuw" te kunnen beginnen. Misschien heeft mijn lijf gewoon een weekje bijkomen nodig.

Door al die ellende ben ik wel weer gezwicht voor een doosje dieetpillen. Trimspa, waar Anne Nicole Smith zogenaamd weer zo slank van geworden is. Was in de aanbieding en dit visje hapte weer eens.... zucht.... weggegooid geld natuurlijk. Behalve als het me kan motiveren om weer verder te gaan. Dat is ook wel wat waard.

Ik laat het jullie weten!

August 19, 2006 om 08:27
Houdt nog even moed hoor maar met zijn allen bij elkaar komen we er wel en jij gaat er ook komen hoor.

Vele lieve groetjes van Neleken
Onbekend
August 20, 2006 om 05:00
Geniet maar even van je "vakantie". Dat heb je gewoon nodig af en toe. Straks ben je weer lekker "jezelf" en kun je er weer met frisse moed tegenaan!

Beloof je wel dat je voorzichtig zult zijn met die pillen? Ik hoop dat ze je in ieder geval de motivatie meegeven die je even nodig hebt meis!

Dikke :hug: Deb
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan