Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, August 29, 2006

Liesje77 woog op het moment van schrijven 89.20 kg (bmi: 30.87).

Hi!
Ik ben Lies en ik ben te dik!
Gelukkig weet ik wel dat ik een mooi mens ben.
Maar ook ervaar ik dat dat niet genoeg is om me goed te voelen!
Het voelt zo k.... als het je een benauwd gevoel geeft om alleen maar je veters te strikken..... Of als je in bed op je zij ligt en je voelt hoe het vet op je borst zo'n beetje je keel dichtdrukt, zodat je wel op je rug moet gaan liggen....

Ik ben 47 jaar en dit is niet de eerste keer dat ik afval. Dat zal bijna iedereen hier bekend voorkomen. Maar ook als dit niet de laatste keer is, is het toch de moeite waard! Ik ben nu 3 maanden bezig en ben 9 kilo kwijt. En het voelt fantastisch!

De belangrijkste reden dat ik wil afvallen is dat ik me een heel stuk beter voel als ik weet dat ik er goed uitzie! Op een goede tweede plaats komt mijn gezondheid.
Die tweede plaats is raar, want als iemand weet hoe belangrijk gezondheid is, ben ik het wel!
De afgelopen 4 jaar heb ik 3 keer kanker gehad; 10 chemokuren en 35 bestralingen doorstaan. Nu is het al een jaar heel goed en als je het niet hebt meegemaakt geloof je niet hoe snel de 'gewone' dingen in het leven weer belangrijk worden. Afvallen dus!

Misschien is het ook wel niet zo raar dat juist ik 'er goed uitzien' belangrijk vind. Ik weet immers als geen ander hoe belangrijk het is om vandaag de mooiste dag van je leven te maken?!! Om niet uit te stellen tot morgen wat je vandaag kunt doen...!!!

Maar ja, ik weet ook dat dat lang niet altijd lukt. Je moet er aan toe zijn, het echt willen en het kunnen opbrengen. En de beste stimulans is als het lukt!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan