Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 30, 2006

Maartje27 woog op het moment van schrijven 75.50 kg (bmi: 26.43).

Hey hallo! Een onsje eraf :jippie: het gaat me nu lukken hoor om ECHT naar de 75 te gaan!! :D :D :D doorzetten doorzetten doorzetten!!
Morgen zijn de ouders van mijn vriendje 26 jaar getrouwd :trouwen: en gaan we uit-eten ojee..spannend hoor! Voor het eerst zo'n "gelegenheid" met hun, dingen waar ik altijd weer tegenop zie...en ja..wat moet ik aan en wat/hoeveel eet je dan? en het is ook nog niet bekend waar we heen gaan, baal ervan dat ik het dan niet zelf in de hand heb en eigenlijk is het jammer want zou er ook van moeten kunnen genieten toch?! :S zucht..nouja..komt vast wel goed!

Ik heb twee vriendinnen, een tweeling...met de een was ik al heel lang vriendin maar op dit moment is dat contact wat minder en is het contact met haar zus juist meer geworden hoewel ik mijn andere vriendin wel heel erg mis :uh:
Beetje lastig uit te leggen allemaal maar ik ga vanavond maar even bij ze allebei langs met een bos bloemen :bloemen: voor mijn gevoel moet ik iets doen...

Fijne dag allemaal, veel liefs Maartje :vlinder:

Geloof in jezelf, in de kracht die je hebt,
de kracht die jou door het leven leidt,
door goede en slechte tijden.

Geloof in de verborgen kwaliteiten
die iedereen bezit en die je de juiste
weg zullen wijzen

Geloof in morgen en in wat die dag
je zal brengen en probeer alles
van de zonnige kant te bekijken,
want met een positieve kijk
op het leven is er geen grens
aan jouw mogelijkheden

:gelebloemen:

Onbekend
August 30, 2006 om 04:49
Hoi

Super weer een ons eraf!! Bij mij ook al heb ik me toch vergrepen aan die tijgernootjes na het zwemmen :argh:
Maar we gaan gewoon door, komt goed (+)

Spannend zo'n etentje, maar ook gewoon gezellig, laat alles op je afkomen en geniet ervan. Luister gewoon veel en stel je verdekt op :grinnik: Gaan er veel mensen mee..? Dat scheelt ook wel, dan hoef je niet aan het woord te zijn ;)

Ik vind dat je een goede stap zet met de bos :bloemen: Dat zou toch goed opgevangen moeten worden. Ligt het in ieder geval niet aan jou, maar dat wist je wel natuurlijk.

Fijne dag!!!!!!!!!!!!!!!
:bye:
MCL
August 30, 2006 om 05:59
Tja dat is een dilemma ik heb ook een eeneiige tweeling als vriendinnen gehad en weet dat dat lastig kan zijn. Ik zou gewoon je gevoelens aan je oude vriendin benoemen, dat je haar mist en dat je het leuk vind om met allebei om te gaan. En dat het niet je bedoeling is om haar te laten vallen voor haar zus. Veel succes wel lief dat je die bloemen geeft. Laat je even weten hoe het ging?

Ik ben 13-9 jarig. Heb nu ook echt zin om mijn huisje aan iedereen te laten zien haha. Ik ga het 3x vieren haha. Op 13-9 voor mijn oude buurvrouw en haar vriendin en mijn oude buurjongen/vriend met zijn vriendin. Op 16-9 voor vrienden en vriendinnen. Op 17-9 voor familie. Wel duur maar het kon even niet anders. Mijn moeder kon namelijk de 13e niet en mijn buurvrouw de 17e niet. En heb een hele sterke band met haar dus zij moet ook geweest zijn.

De manege was heel leuk, alleen er stond in de folder dat het gedurende de hele schoolvakanties open was maar dat hebben ze deze zomer veranderd. Toen wij daar aankwamen moesten ze dus alles op het laatste moment regelen. Ze hebben ponny gereden en disco gehouden in een hooischuur met lichten en k3muziek en daarna gereden op een huifkar. Het ballen gooien ging niet door, want de ballen waren kwijt haha. Gelukkig waren wij niet de enige groep die op de stoep stonden, dus kregen ze wel het idee dat dit geen slimme actie is.

Liefs m
August 30, 2006 om 08:13
Hoi !

ja uit eten vind ik ook altijd lastig, wat je zegt "je heb het dan niet zelf onder controle" maar aan de andere kant is dat ook wel weer goed voor je, want je kunt niet alles onder controle hebben in het leven, dus ook dit soort dingen niet. En daar moeten we ook mee om leren gaan, vwb eten.

Ik vind het ook altijd rot, maar heb me er verleden week ook goed doorheen geslagen. Je kunt het ! Probeer iets te nemen wat niet zo heel slecht is. Of probeer wat minder te eten, maar ja je bord niet leegeten is ook zo wat als het heel lekker is mmmmm haha :grotebout:

Succes, ook bij je vriendinnen !
August 30, 2006 om 10:17
Hey meisje,

ik hoop dat je snel onder die 75,5 duikt :D zou wel mooi zijn! Die gedichtjes, waar haal je die vandaan? Zijn die van jezelf of pluk je ze van internet?

Spannend hoor, morgen voor de eerste keer uit eten met de ouders van je lover :p weet zeker dat het goed zal gaan, niet teveel stressen of je het wel goeddoet, en of je niet knoeit :D
Gewoon lekker genieten ervan, en als je probeert zo min mogelijk saus te pakken, en iets van vis of vlees, komt het helemaal goed!
Succes ermee :D

Veel plezier vanavond bij die vriendinnen van je. Het is inderdaad vervelend als een vriendschap verwaterd. Hopelijk komt het weer helemaal goed :)

Sorry trouwens dat ik er niet meer zo vaak ben, ik heb zoveel te doen overdag, en 's avonds doe ik niet veel meer, en is het soms moeilijk om overal op te reageren.

Tot gauw, en veel succes!

:knuffel: Sandra
August 31, 2006 om 01:55
Hoi Maartje,

Hier bied een actieve buddy zich aan!haha. Ik heb gister mijn streefgewicht bereikt!Eindelijk, na een hele lange strijd! Qua gewicht hoeft er nu niets meer af, maar ik wil nog wel wat slanker en strakker worden. Ben nog steeds niet tevreden over mijn buik en dikke billen.
Maar, ik blijf door trainen en gezond eten tot ik het heb bereikt! Ik geloof er namelijk echt in, dat als je iets wilt het zal lukken ook!
Las net dat je vanavond een etentje hebt, leuk ik ook! Alleen dan met m'n oma haha. Eens in de zoveel tijd gaan we samen uit eten, want ik spreek haar niet zo heel veel en zo kunnen we lekker bijkletsen.
Het is altijd zoeken op de kaart wat het gezondst is en waar het minste slechte vetten in zitten enzo, maar meestal neem ik vis, dan zit je meestal wel goed.
Hoe lang ben je al samen met je vriend? En heb je hiervoor al veel afvalpogingen gedaan? Ik zeker wel 100 haha. Maar dit keer heb ik mijn levenswijze omgegooid, ben gaan sporten (waar ik inmiddels verslaafd aan ben) en ben gezond gaan eten. En vooral niet te weinig gaan eten, om het jojo effect tegen te gaan. Nu ben ik in 1 jaar en 3 maanden 16.8 kg afgevallen. Als ik dat nu opschrijf besef ik hoeveel dat eigenlijk is! Terwijl ik soms het gevoel heb dat er geen gram af is!
Hoe pak jij het afvallen aan? Volg je nog een speciaal dieet?

Nou, een heel verhaal, ik zou het leuk vinden om elkaar te steunen. Want die kan ik af en toe hard gebruiken, als ik in een afval dipje zit!

groetjes,
Irene
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan