Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 30, 2006

Beschuit woog op het moment van schrijven 74.70 kg (bmi: 25.85).

Hallo,

Ja hoor, een pond erbij. Het was te verwachten (maandelijkse visite,gisteravond de bitterballen met rose niet kunnen weerstaan), maar komt toch hard aan.
De tennispartij gisteravond gelukkig wel makkelijk gewonnen, vanavond moeten we om 21.45 spelen tegen hele sterke!! Ben blij dat ik nog vakantie heb.
Zijn in huis druk met schoonmaken (luxaflex), leuke dingen kopen etc. Verbrand je ookcalorieen toch? Vanmiddag naar Sittard met schoonmoeder op fam.bezoek en de dag is alweer voorbij. We komen tijd te kort.

groetjes.

Beschuit

August 30, 2006 om 05:40
Hallo Beschuit

Nou ik vindt dat je in je vakantie best een keer tegoed kunt doen aan iets lekkers. Ik zou zeggen geniet nog lekker van je vrije dagen, en succes met het tennis. De onsjes eraf komt vanzelf straks weer. Fijne dagen nog. Groetjes Annie
September 6, 2006 om 04:44
Hoi Hoi
Schommelt wel he? Jammer dat het niet lukt om door te zetten. Maar ja komt natuurlijk ook door de vakantie. Straks weer vol tegenaan he! Moet lukken!

Groetjes!
September 11, 2006 om 03:13
Hé Beschuitje

Dat gaat niet goed zo!!!! Kom op, of het je het opgegeven. Misschien moet je toch het dagboek bij gaan houden. Denk aan 2 december hé. Dan wil je toch het stralende middelpunt zijn?? Ik weet dat je veel dingen lekker vindt,en moeilijk te weerstaan. Maar ja elk pondje gaat door het mondje. Kom op je hebt nog 3 maanden voor het grote feest. Ik weet dat je in je hart graag de kilootjes kwijt wil. Doorzetten!!!! Zo einde preek hihi. Groetjes Annie
October 2, 2006 om 07:14
Hoi Hoi
Ja de jurk paste nog gelukkig haha. Ik wil er nog twee kilootjes af en dan vind ik het wel prima. Ben nu ook eigenlijk wel tevreden.. soms in de spiegel baal je van die rolletjes maar als ik het vergelijk met een tijd terug dan is dat al een heel verschil.
weekend is inderdaad lastig ja.. goed op zoek gaan naar alternatieven..

Groetjes!
October 2, 2006 om 07:41
Hallo Beschuit

Bedankt voor je oppepper. We zullen zien of ik weer ergens de motivatie vandaan kan halen. Gewoon bezig blijven is het beste. Heb daarom ook het hele huis ook al van kant. Ben als een tornado tekeer gegaan. haha. Lekkere frisse bedjes,met de stofzuiger rond en ik heb zelfs de keukenraam van binnen en buiten gelapt. Nu maar ff een uurtje studeren... hoop niet dat mijn gedachten dan af gaan dwalen naar iets lekkers. Veel succes ook deze week. Zie je woensdag. Annie
October 5, 2006 om 05:11
Hallo Beschuitje

Allereerst proficiat met je nieuwe job. Ik wist wel dat jij een van de uitverkorene zou zijn. Hoor net dat iedereen is aangenomen dus veel show om niets. En leuk dat je mee gaat met het etentje. Realiseer me dat we nu niet meer samen werken omdat jij volgende week in opleiding bent. Dus wel zo gezellie zo'n afscheidsdiner.
Succes verder met de lijn. Zie je volgende week. Groetjes Annie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan