Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 30, 2006

Duuntje woog op het moment van schrijven 110.70 kg (bmi: 34.17).

:goedemorgen2:

De :oink: die ik :aangekomen: was zijn er weer zo goed als af!! Nu hoop ik dat mijn gewicht wel verder gaat zakken. Na de stabilisatie van vorige week, en het aankomen dit weekend!


:touw:


Het verbaasd me ook hoe makkelijk ik me weer aan SB haar boek kan houden. Al heb ik de dinsdag van week 5 niet gedaan....ik kan echt niet leven op zo weinig eten.:sorrie: Dus heb ik 2 dagen hetzelfde op. Tja...2 ons witte bonen in tomaten saus als diner is ook geen vetpot...


:touw:


O ja, mijn 2 jongste zijn idd een tweeling. En ze zijn schandalig :whaa: verwent!:verjaardagstaart: En dan ook echt schandalig:schrik: . Zoveel cadeautjes is echt niet normaal, dus een groot gedeelte boven achter het schot gezet. Die krijgen ze over een tijdje. hihi:), anders worden ze helemaal doorgedraaid.


:touw:


:f1:i1:j1:n1:e1 :d1:a1:g1

:knuffel:

August 31, 2006 om 01:22
Nou meis! zet um op! en lekker sonja bakkeren weer! knap dat je je zo goed weer aan haar dieet kan hoduen na zoon lekker weeken ;) op naar de 2 cijfers op de weegschaal! :D
Ik ga met de auto naar school! het openbaar vervoer is een beetje omslachtig vind ik, eerst met bus dan trein dan nog een bus of een eind lopen en het kost me met de auto niet meer geld (alleen km) dan met de trein, en met de auto zit ik neit aan de vaste tijden van de treinen vast, dus als ik om 16 uur klaar ben kan ik in de auto stappen en naar huis gaan, terwijl ik dan waarschijnlijk eerst nog een half uur of kwartier op de trein meot wachten omdat de trein dan net voor 4 vertrokken is of zo... en daar heb ik neit zoon zin in!
zet um op meid! succes vandaag met jullie ma! En sterkte! ik hoor graag hoe het gegaan is!

Liefs Melissa :smurf:
:knuffel:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan