Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 30, 2006

PleunAB woog op het moment van schrijven 61.50 kg (bmi: 22.32).

Gisteravond nog even met manlief overlegd over de 2 nieuwe functies die hier intern stonden. De éne was projectleider van een taskforce voor in ieder geval 2 jaar en de tweede was die van medewerker in die taskforce voor in ieder geval 1 jaar... Mij trekt de projectleiderfunctie toch meer en na enig nadenken en overleggen, denk ik dat mij dat ook na die 2 jaar (ook buiten deze organisatie) de beste perspectieven oplevert... Dus ga ik toch maar voor de projectleiderfunctie!! Ik ben benieuwd...

Als het goed is dan heeft mijn collega, met wie ik een kamer deel, straks een bespreking en als er niks tussen komt, wil ik dan even bellen om te informeren naar het hoe en wat van die functie... Gewoon eerst even contact leggen en pas daarna formeel solliciteren. Lukt me dat contact straks niet, dan kijk ik even of het misschien vanmiddag of morgenmiddag lukt, want ik wil toch wel eerst even wat informatie hebben en even van mezelf laten horen, zodat er een beeld bij de sollicitatiebrief ontstaat als die binnenkomt!! (Dan ben ik tenminste niet meer zomaar één van de 'velen' -als dat tenminste nog opgaat!-...)

Verder gaat het weer prima met het afvallen! Gisteravond niet gesnoept/gesnackt en dat is ook meteen te zien: de 61 komt weer dichterbij!!! Fijn, dus nu even doorzetten. Al zal dat komend weekend wel wat lastiger worden, want we gaan eerst vrijdag met het gezin naar de Efteling (even duimen voor minimale buien...) en op zondag vieren we de verjaardag van manlief... Maar dat komt allemaal goed! Ik neem gewoon maar een beetje ongezonde snacks mee en veel gezonde (wortels, fruit, etc.) en verder loop je natuurlijk ook de nodige kilometers in zo'n park... En die verjaardag komt ook helemaal goed, want ik bepaal tenslotte wat ik in huis haal... :D:D:D Ik weet nu al dat ik in ieder geval mijn schoonzus een groot plezier doe met veel groentesnacks op tafel! Want die wil na de bevalling van de tweeling toch ook weer wat extra gewicht kwijt... ;) (Ze is in ieder geval altijd erg blij met verjaardagen bij ons, juist omdat ik óók altijd ook gezonde 'snack-alternatieven' op tafel zet! :D:D)

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan