Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 30, 2006

Lettie woog op het moment van schrijven 66.60 kg (bmi: 25.38).

Dag;3b

Nou weer lekker aan het werk :kiwi: en yoghurt al lekker op!!!, nu dus tijd voor een tussendoortje!!!!(altijd lekker, maakt niet uit wat ).

Vanmorgen stiekem toch nog eff op de weegschaal gestaan:jippieafgevallen: 1kg misschien een beetje voorbarig maar dat zullen we Maandag dan wel zien, dat is nu mijn weegdag geworden.

Ga vandaag mijn collega ook zover krijgen dat ze mee gaat doen, moet lukken..als het jullie allemaal lukt moet het ons ook lukken!!:fluiten:

Allemaal succes vandaag!!

:doei:

August 30, 2006 om 09:16
Hoi Lettie,

Ik las je vraag over het onderwerp Sonja Bakker.

Je vroeg of er nog meerdere mensen van jouw postuur waren die ervaring met Sonja Bakker hebben. Ik denk dat ik dichtbij kom. Ik ben 1.65 en woog 66.9 toen ik met Sonja begon. Nu vijf weken verder weeg ik 62.5. Is wel een beetje mijn eigen schuld want ik had er veel meer af kunnen hebben. Begin vorige woog ik onder de 61 kilo.

Maar toen zijn er drie dagen geweest dat ik uit eten ben geweest of verjaardag had, waardoor ik asociaal veel gegeten heb. Niet een klein beetje gezondigd, maar enorm veel. We zijn bijvoorbeeld wezen wokken en toen heb ik 3 borden vol gegeten. Tja, eigen schuld. Aan het einde van de week zaten er twee kilo bij en heb ik drie dagen daarna nog stilgestaan met mijn gewicht. Nu de vierde dag ben ik eindelijk weer aan het afvallen.

Ik kan je het boek echt aanraden. Je zal zelf wel gemerkt hebben dat het best goed vol te houden is, en ik eet nu meer verse groenten dan ik ooit gedaan heb. Ik heb nog nooit een hongergevoel gehad in die vijf weken en niet echt het idee gehad dat ik iets mis (snoep of chips). Ook met verjaardagen kan ik het erg goed volhouden. Helaas ging het vorige week dus finaal mis, maar ik heb het daarna weer opgepakt en ga voor de 60 kilo.

De eerste week was ik trouwens bijna 2 kilo kwijt. Maar daarna gaat het minder snel hoor. Geeft ook niet, dan is je lichaam aan de hoeveel voeding gewend en val je op een normale manier rustig af. Hou rekening met 4 tot 8 ons per week.

Succes....ik ben benieuwd of het je bevalt.

:minielacht:Nanda
August 30, 2006 om 15:15
:hallo:

Zo, lekker hè, 1 kilo eraf.

Bij mij is er nu 6 ons af. Viel me een beetje tegen maar het is een beginnetje.

Vind je het nog een beetje te doen. Ik gier af en toe van de honger maar ga gewoon door. Morgen dag 4 alweer, ben benieuwd wat ik na een week kwijt ben.
Je leest weleens dat men 4 kilo nog iets kwijt raakt in die eerste week. :D
Zal mijn mazzel wel niet zijn maar het geeft hoop.

Sterkte verder. :baai:
August 31, 2006 om 05:35
Hoi,

Hahahah, da's lekker uit bed komen.
Moest lachen om je berichtje "Morgen weer een nieuwe dag :grafzombie: "
Nou was ik toch al heppie, want de weegschaal is m'n vriendje geworden vandaag.
Het gaat ineens snel!!!

Ondanks het magere ontbijtje vandaag, gaat het helemaal goedkomen.

Ik voeg je toe. :baai: :baai:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan