Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 30, 2006

Halfvol woog op het moment van schrijven 63.30 kg (bmi: 23.25).

Na een dieptepunt een aantal dagen geleden zit ik weer op de goede weg. Ik ben nu al 5,7 kilo afgevallen in vier weken tijd! Sonja Bakker werkt dus, tenminste voor mij.

Ik begin steeds beter in mijn vel te zitten en dat is de enige reden waarom ik wilde afvallen. Ik zie voor de spiegel dat ik afval, en wanneer ik bijvoorbeeld mijn handen op mijn heupen leg merk ik dat er bijna geen heup meer zit! Het begint echt mijn eigen lichaam te worden, terwijl ik een paar jaar lang het idee heb gehad in iemand anders lichaam te zitten... Ik denk dat veel mensen op deze site wel begrijpen wat ik daarmee bedoel.

Al jaren ben ik ontevreden met mijn gewicht, en ik heb er ook al vele keren geprobeerd wat aan te doen. En dan heb ik het over domme, ongezonde pogingen. Natuurlijk hielp dat allemaal niets. En nu... Had ik een paar jaar geleden maar geweten wat ik nu weet. Dan had ik meteen hiermee kunnen beginnen. Maar het heeft geen zin om daar over na te denken: nu gaat het goed en daar ben ik hartstikke blij mee.

Ik voel me beter dan dat ik me jaren heb gevoeld en ik zou echt iedereen die een probleem met zijn lichaam heeft hetzelfde gevoel wensen...

xxx Halfvol

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan