Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 30, 2006

Opnaargezond woog op het moment van schrijven 58.00 kg (bmi: 21.56).

Streefgewicht bereikt!!! Vanmorgen stond ik op de weegschaal op de sportschool, en raad eens!! 58 kilo!! Ik had inmiddels de hoop al opgegeven, maar het is zo ver!
Ondanks dat ik dit weekend weer heel veel gegeten en gedronken heb! Ik heb m'n eigen verjaardag gevierd zaterdag en zondag die van een vriendin, dus heb aardig wat wijntjes achterover geslagen en heeeeeeel veel gegeten, maar goed, je bent maar een keer jarig (ik inmiddels al 5 keer geloof ik, heb het op vakantie gevierd, apart met m'n vrieninnen, nog een keer met familie, nog twee keer uiteten geweest voor m'n verjaardag).
Vanaf maandag heb ik het sporten weer serieus opgepakt. Dat ging namelijk even niet zo lekker. Ik heb al hardgelopen, veel gefietst, gister gebokst en vanmorgen 3 kwartier krachttraining en een half uur cardio.
Ik ben er echt helemaal klaar voor om een nog strakker lichaam te krijgen voor volgende zomer!

xxx
Irene

August 31, 2006 om 02:37
Hallo Irene,

Bedankt voor je reactie in mijn dagboekje en voor je aankondiging als buddy :) ik heb je toegevoegd hoor, gezellig!
Ik las dat je jarig bent geweest, nog van harte gefelciteerd :partybow01: zo te lezen heb je het wel leuk gehad!
En...je streef bereikt, wat ontzettend knap zeg!! gefeliciteerd :applaus: wat moet dat een goed gevoel zijn, super-trots zijn op jezelf meid!! (+)

8 september heb ik 4 maanden een relatie met mijn vriendje, dus dat is nog niet zo lang...leuk dat jij vanavond uit-eten gaat met je oma, heel veel plezier!

Ik ben al veel afgevallen, woog over de 100kg en had maat 52 maar het afvallen is vanzelf begonnen...heb er toen geen bewuste poging voor gedaan, het enigste was dat ik wat meer water ging drinken en 1 keer per week ging sporten, meer niet...nooit bewust op mijn eten gelet. Ik ging lekkerder in mijn vel zitten en dat heeft heel veel gedaan, ik weet zeker dat dat heel belangrijk is geweest!
Tot 2 jaar terug...toen ging ik de mist in, heb nogal wat dingen meegemaakt, kreeg eetbuien en sindsdien was ik aan het schommelen en zat ook totaal niet lekker in mijn vel..als ik foto's terugzie van een paar jaar geleden herken ik mezelf niet eens meer, zo ben ik veranderd! maar door alles wat er gebeurd is (kan het niet allemaal uitleggen..) ben ik mezelf een beetje kwijt maar ben heel hard bezig en het komt ook vast en zeker weer goed, wil in iedergeval graag nog wat kilo's kwijt en hoop dat dat straks weer net zo vanzelf kan gaan als eerst, dat ik weer lekker in mijn vel zit! het is alleen nog zoeken naar de juiste weg...

Beetje veel verteld in een keer maarja...welkom als buddy :knuffel:

Liefs Maartje :vlinder:
August 31, 2006 om 02:54
Irene,

Ik ben super trots op je!!!
Je heb dat toch even snel bereikt na je vakantie hoor. Was je vetpercentage ook weer goed of heb je dat nog niet laten meten?

En het is toch heerlijk om je verjaardag goed te vieren. Geloof me er komt een periode als je rond de dertig ben en dan benje niet meer zo gappig om je verjaardag te vieren.........hahaha.... Dat je denkt hoe oud was ik ook alweer???

Succes met trainen en je ben goed bezig hoor meid!!!
September 1, 2006 om 10:01
Hallo Irene,

Bedankt voor je berichtje in mijn dagboekje :)
Goed zeg dat je ook bent afgevallen, zo zien we maar weer dat dat met uit-eten gaan toch wel kan! :D parfait? wat is dat precies? klinkt wel lekker :)
Ik sport nog wel...af en toe een uurtje baantjes zwemmen, soms alleen, soms met een vriendin en met mijn moeder en tante. Daarnaast fitness ik 1 x per week met twee vriendinnen en ga ik nog met een vriendin naar steps, zij is er nu even uit omdat ze zwanger is maar ik blijf wel naar steps toegaan omdat ik het ontzettend leuk vind om te doen! alleen ga ik nu wel eens op een andere avond, maar net hoe het uitkomt...soms doe ik er dan wel pilatus achteraan, ook erg leuk!
Hou ook wel van fietsen en wandelen en skeelers heb ik ook maar daar kom ik meestal niet aan toe :S
Ik ben benieuwd wie er bij ons vanavond spelen..nouja..je hoort het nog wel! met jou alles goed? heel fijn weekend, liefs maartje :vlinder:
Onbekend
September 1, 2006 om 10:10
Hoi Irene

GEFELICITEERD!!!!!!!!!!

en nu zo houden.

groetjes Roy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan