Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 30, 2006

Tammie woog op het moment van schrijven 64.80 kg (bmi: 24.39).

Koud 6 uur terug op Nederlandse bodem had mijn tandarts vanmorgenvroeg de eer om mij bruut uit mijn vakantiestemming te rukken. Ik wist ongeveer wat me te wachten stond; 3 gaatjes vullen en een losgekomen vulling fixen. Had me heilig voorgenomen om zoveel mogelijk platgespoten te worden met verdovingen, want ik ben niet zo'n held. Maar mijn tandarts is een vriendelijke Iranier, en toen hij met zijn charmante accent zalvend voorstelde of we het eerst maar zonder zouden proberen, kon ik alleen maar schaapachtig ja knikken.
Nou, ik heb het geweten, wat een hel! Zestig minuten lang met m'n hut opengelegen om die vent z'n gang te laten gaan. Een martelgang met tientallen nare apparaten, klemmen, watten en veel bloed. Ik voel me gekielhaald, geradbraakt en ontzettend sielug. Gelukkig doet eten nu nog pijn, kunnen die vakantie-onsjes er weer af!
:kiespijn:

Eva
September 1, 2006 om 06:59
o jee, ik ben vorige week ook zwaar mishandeld door de kaakchirurg.... was wel verdoofd maar die was binnen mum van tijd uitgewerkt. Als ik dit ooit weer moet ondergaan koop ik een flinke rubber hamer en geef mezelf een beste dreun voor ik bij de beste man naar binnen sjouw
succes met het knagen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan