Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 30, 2006

Rosalie woog op het moment van schrijven 69.00 kg (bmi: 24.45).

:hoi:

Gister de fittest gehad op de sportschool :springen:

Mijn gewicht: 69 kilo
Mijn vetpercentage: 31,4%

Ik was dus in alles gezakt en dat is een goed teken!
Ze hebben berekend dat mijn ideale gewicht 65 zou zijn (en hier 61 maar dat vind ik te weinig). En daar wil ik ook voor gaan. En het vetpercentage moet 25% zijn!
Dus ik heb nog ongeveer 4 kilo te gaan! Best weinig als je ziet wat er al vanaf is! Maar ik vind het wel moeilijk om vol te houden hoor! Zeker nu ik weer in mijn periode zit is chocolade echt niet veilig voor mij! :nutella:
En eigelijk de chips en de koekjes ook niet! :chips: Maar ik probeer me toch in te houden! Maar het is zo moeilijk he?? Maar ja wie heeft ooit gezegd dat lijnen makkelijk zou zijn?? Het is mijn eigen schuld, heb het er zelf ook aan gegeten! Alleen dat bestefte ik nog niet! En toen ik het besteft was het natuurlijk al te laat!
Ach ja ik ben goed op weg! :gewonnen: Mijn steef is al gehaald en de 65 zal ook heus wel lukken alleen dat hoeft niet binnen nu en een maand zeg maar!

Verder nog steeds druk. Met werken en vanavond weer op visite. Nog even de foto's van Portugal laten zien. Vrijdag heb ik bbq (ja erg laat ja) en zaterdag nog een verjaardag :fruittaart: dus dan weten jullie het wel weer!!

Liefs

Rosalie :baai:

August 31, 2006 om 01:48
Ik hoor het al.....je hebt een leuk weekend voor de boeg. Ik ook hoor. Ik heb zaterdag ook een BBQ.
Ik heb vroeger van mijn 4de tot mijn 18de op een theaterschool gezeten. Die is uiteindelijk failliet gegaan, maar ik heb nog steeds contact met de directrice van die toenmalige school.

Zij geeft een keer per jaar een grote BBQ en dan komt iedereen met wie zij nog contact heeft. Dat zijn zeker nog 50 man. Daar zit natuurlijk familie bij en vrienden die niets met de theaterschool te maken hadden, maar daar zitten ook nog een aantal oud-leerlingen bij. Hartstikke leuk om die weer te zien. De school is 10 jaar geleden failliet gegaan, maar we hebben dus nog steeds contact. Nou, die zie ik zaterdag allemaal weer.

Ik heb er erg veel zin in. Zeker ook omdat de meesten ook al kinderen hebben. Dus iedereen komt pronken met zijn/haar kind(eren). Ik dus ook. Ik neem Luna gezellig mee.

Heb er nu al zin in.

:minielacht:


Nanda
Daf
August 31, 2006 om 01:58
Rosalie,

Het gaat alweer wat beter. Ziek zijn met kinderen gaat natuurlijk niet zo lekker. Maar mijn mannetje was toevallig 2 dagen vrij. Dus ik heb er lekker aan toe kunnen geven. Vandaag moet ik het weer alleen doen. Echt alleen. Mijn man heeft intern gesolliciteerd en de baan gekregen. Vandaag gaat hij op pad met zijn nieuwe collegae. Daarbij hoort ook een overnachting. Ben nu voor het eerst een nacht alleen met de 3 kids. Dat is wennen. Verder is het ook zo dat als ik ziek ben het hele huishouden op zijn kont ligt. Dus ik heb nu een berg was weg te werken. Daar ga ik dadelijk dus ijverig mee aan de slag.
Ons "moeilijke" kind zit trouwens op een gewone basisschool. Dit lukt nog steeds heel aardig, maar dat is elk jaar weer afwachten. Hij heeft een rugzakje. Dat zal je wel niets zeggen. Maar dit is een zakje "geld" waarvoor wij (de school en de ouders) extra hulp kunnen inkopen. Hij krijgt nu 2x in de week hulp van iemand van een speciale school. Omdat hij wat leerstof betreft nog aardig meedoet zijn we vooral bezig met de andere tekortkomingen. Dus hoe hij om moet gaan met andere kinderen en zo. Maar we zijn dus weer net begonnen. Nieuwe juffen, nieuwe kinderen. Allemaal extra kleine moeilijkheden. Ook weet je nooit hoe de nieuwe juffen ermee omgaan. Vorig jaar hadden we een juf die er heel veel energie in stak en er alles vanaf wilde weten. Dat scheelt natuurlijk. Dit jaar hebben 2 oudere juffen. 2 juffen is alweer wat minder. We zullen het allemaal weer moeten afwachten.

Groetjes,


Daf
Onbekend
September 1, 2006 om 13:29
Hoi hoi,

Wel ik heb een hele goede dag, want ik was weer een paar onsjes kwijt en ben nu een mevrouw met alleen nog maar overgewicht, ja,ja ben daar natuurlijk erg blij mee. Voor jou nog een paar kilo. Ik weet zeker dat het je gaat lukken. Je bent zo goed bezig geweest, zelfs met je chocolade verslaving. Ik zal je volgen.

CU :hug: Firefly.
September 6, 2006 om 00:48
Hoi hoi:engelingevaar:,

je vroeg laatst of de vakanie kilootjes er al weer af waren, nou nee niet echt!
Ik zit de laatste tijd weer veel te veel te snaaien s avonds, droppies en snoeppies enz. enz. enz:candy:.
Maar kom gelukkig ook niet aan,
ik moet gewoon even een flinke trap onder mijn kont hebben en op naar de 71.
Gaat ook wel lukken hoor, maar vindt het weer zo zwak van mezelf.
Overdag heb ik nergens last van maar s avonds he, grrrrr, dan gaat mijn handje steeds die snoeppot:lollylikken: in.

Ik kan je wel melden dat ik sinds een week of 7 geen nagels meer bijt:zen:,
en je wil niet weten hoe mooi lang ze nu zijn, gni gni gni.
Mijn man en kind worden helemaal gek van me met mijn nagellakkies
Echt..... ik wordt nog hartstikke hip op mijn 35 ste,
moet wel uitkijken dat ik niet doorsla:ladyinred:,
anders wordt het zo'n zielige vertoning, hahhaaha.

Oja, mijn bezwaar is weer afgwezen, maar heb de 26ste weer een afspraak met de plastisch chirurg dus, we zullen het wel zien, ik hou je op de hoogte.

groetjes Jorrie:totdevolgende:

p.s. jij gaat super hoor!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan