Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 30, 2006

Runninggirl woog op het moment van schrijven 72.40 kg (bmi: 25.65).

Hoi!

En weer een goede Sonja-dag gehad!
Toen ik gister thuis kwam van een wandeling, was manlief al thuis!! Hij was even naar zweden geweest en had op de boot toffees meegenomen. En niet zomaar toffees, nee; Een blik van 2,9 kg quality street toffees. Het blik heeft een doorsnee van 22 cm en is 17 cm hoog!! En zit dus vol met bijna 3 kg toffees!!! En voor eind sept moeten ze op ivm de houdbaarheidsdatum. Dat laatste is een grapje! Ze zijn houdbaar tot mei 2007. Maar ze staan dus niet vermeld in het boekje van Sonja. Maar ik ga er echt wel af en toe één of meer nemen hoor! Ach, zolang ik het hele blik niet in één keer opeet........

Ik heb net een cake gebakken voor de dames(en mezelf) van de tennis voor morgen. Nu hoop ik dat het wel droog is, want anders blijf ik met de hele cake zitten. Dan gooi ik 'm wel in de vriezer. Hij moet nu nog afkoelen, maar als ik zo naar bed ga moet ik 'm maar meenemen naar boven. De logeerhond is namelijk erg goed in stelen. Zondagmorgen lag er ook al een leeg zakje van de stroopwafels op de vloer. En de stroopwafels waren verdwenen. Het zou toch jammer zijn als de cake morgenvroeg weg is.

Op naar een nieuwe, goede, Sonja dag!
Groetjes!

August 31, 2006 om 03:30
Ha ha......

Die verhalen van stelende honden ken ik! Die van mij heeft het eens gepresteerd de portemonnee van mijn man uit zijn jas te halen. Pasjes die erin zaten op de één of andere manier eruit gehaald, en oh hoe slim......... alleen het ABN AMRO pasje (mijn werkgever) heeft zijn aanval overleeft!

Ook zijn wij met Pasen al eens thuis gekomen dat er alleen nog maar zilverpapiertjes bij de tafel lagen, en alle choco-eitjes verdwenen waren! Geweldige dingen zijn dat om op terug te kijken!

Wanneer vermeld je even of Sonja bij jou resultaat heeft? Een nadeel is het wel, zoveel aardappelen. Ben ik niet echt gek op! Een voordeel is natuurlijk wel dat ik nooit hoef te verzinnen wat ik "nou weer eens" moet koken! En de rest van de familie kan/moet gewoon mee-eten......

Goed plan van je, die cake anders in de vriezer te doen. Anders denk ik dat hij het weekend ook niet zal halen.......

Ik hoop in elk geval dat het bij jullie droog is, zodat je kunt tennisen! Ik zit toch "lekker" binnen, op mijn werk........

Succes met Sonja!

Groeten,
Jaqueline
August 31, 2006 om 07:17
Hi Karen,
Nou goed hoor dat Sonja gedoe. Ik heb altijd manlief en grote eter zoon thuis en apart koken voor mezelf dat vind ik helemaal niets. Zij eten maar met mij mee en krijgen dan een of twee scheppen meer. Bovendien mag er bij H. ook wel wat af.

Het hardlopen heb ik al goed opgepakt, maar dat moet ook wel, want ik wil
16/9 een 10 km bij mij om de hoek lopen, de sluizenloop van Nieuwegein en 5/11 die halve marathon op Terschelling.

Wel ga ik binnenkort een inspanningstest met ECG bij een sportarts doen, want in mijn vakantie is mijn hartslag een keer op hol geslagen en wilde een half uur niet dalen onder de 200 slagen/min. en mijn meter was niet kapot. H. was erbij en dus moet ik er nu verplicht naar laten kijken. Anders had ik het geloof ik laten zitten, want daarna heb ik weer van alles gedaan en nergens last van gehad.

Nou succes nog even met de blaffende hond
en zeker succes me die grote trommel toffees, 1 per dag of zoiets is dat een streven??
Groetjes
Suzan
Onbekend
September 1, 2006 om 07:15
Hoi

:wow: Wat een gaaf cadeau!!! (+) Ik vind die dingen ook zo geweldig lekker :vreten: Wat een goede man heb jij ;)

Haha, berg die cake maar goed op, want de hond zal hem best lekker vinden. En jij misschien ook...??? Niet doen hoor, je gaat nu goed met Sonja Bakker, lekker hoor!! Ik ga er maandag ook mee beginnen, heb mijn moeder zo gek gekregen dat ze met me meedoet!! (zij wil ook graag wat kwijt, is wat aangekomen door prednison). En aangezien ik alleen woon vind ik het makkelijker om 2 a 3x samen te eten of in ieder geval samen te doen met het avondeten. Want met 1 bloemkool doe ik een maand :lollig: Ik hou je op de hoogte van hoe het gaat, die recepten zien er goed uit hoor, vooral die omelet en salade van gerookte kip :kwijl:

Fijn weekend! :hoihoi:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan