Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 30, 2006

Xantippe woog op het moment van schrijven 77.90 kg (bmi: 29.32).

Hoi allemaal,
Hehe, eindelijk weer eens de tijd genomen om mijn dagboekje bij te werken. Sinds de vorige keer is er weer het een en ander gebeurd. De vakantie is hier intussen al lang en breed over en t kroost zit weer in de schoolbanken. Toch ben ik niet bepaald alleen thuis, want manlief is vorige week eindelijk geopereerd aan zn hand, en die zit nu dus braaf op de bank. ( beter gezegd, hij loopt me nogal eens voor de voeten, maar dat terzijde) Dinsdag mochten we weer ten tonele verschijnen op de poli: eerst bij de plastisch chirurg, die het resultaat van zn fröbelwerk toch nog even wilde bewonderen voor hij op vakantie ging, en vervolgens mocht manlief zich vervoegen bij de afdeling revalidatie.
Handje was bij de chirurg al uit t gips verwijderd, en werd nu voorzienvan een op maat gemaakte kunststof spalk, compleet met hengelinrichting, waarin de duim werd opgehangen. manlief mag nu dus tig keer per uur voorzichtig zn duim buigen, en een elastiekje moet voor het weer strekken zorgen. Die sport wat af zo....
Affijn voortaan mag ik twee keer per week voor taxichauffeur spelen, want hij mag naar een handwerkcluppie. O neem me niet kwalijk, de handrevalidatiegroep. Dus maar even weer wat zien te regelen met mn werk... ( parttime heeft zn voordelen)
De beloofde 3 sneetjes in zn hand zijn geloof ik alleen iets groter uitgevallen dan gepland.. Op zn pols inderdaad een keurig sneetje van een paar cm. Die bij zn wijsvinger haalt toch zeker de 5 cm wel, en die bij zn duim loopt van zn knokkel tot over zn pols...( was kennelijk een ingelaste speurtocht...) Aan de binnenkant van zn pols dan ook nog een snee omdat zn carpaaltunnel ook meteen onder handen is genomen, dus t lijkt wel of hij gevochten heeft met een rol prikkeldraad.....maar ach, t geneest goed en hij zit er zelf verder ook niet mee....
van t weekend kwam van lijnen ook niet echt veel: Manlief had zaterdagavond personeelsfeest, waarbij meteen de gelegenheid te baat werd genomen om het 30-jarig jublieum van zn collega te vieren. Die had de dag van zn leven en ik heb manlief beloofd dat ik hem nog wel 11 jaar naar zn werk zal sturen ( desnoods duw ik zn rollator aan) want collega werd zeer verwend.... Ondertussen mocht ik t vlees van manlief snijden met t eten (opeten kon ie zelf, de flauwerd) en helaas, t was lekker, dus ik heb me maar gedeeltelijk ingehouden...Zondag nog even dunnetjes overgedaan bij mn ouders, want mn moeder was jarig... en nee, t gebak niet laten staan..
En ja, de scholen zijn weer begonnen zoals gezegd, dus vorige week de eerste vergadering alweer achter de rug, en deze week elke avond folders uitdelen van de oudercommissie brugklas en koffie schenken op de introductieavonden voor ouders van brugklassers. Tussendoor de heren op tijd weer op hun clubs krijgen ( tot nu toe werden ze na afloop weer keurig afgeleverd, dus dat scheelde weer een ophaal-ritje) Gelukkig is de school vlak om de hoek, dus t kost geen lange reistijden. Al had ik om sneller heen en weer te kunnen toch maar gauw de fiets gepakt. Dat moest natuurlijk een keer fout gaan, dus gisteren wilde ik net de sleutel in de voordeur prikken, toen ik bedacht dat ik beter even terug kon lopen om mn fiets op te halen.... Morgen hoef ik er gelukkig pas wat later te zijn, wat weer prima uitkomt, omdat ik anders 2x op en neer naar t volgende dorp had moeten rijden om zoonlief naar en van kruisboogschieten te transporteren... Nu kan ik daar gewoon even blijven tot hij uitgeschoten is ( een half uur)
Oja en overdag af en toe ook nog werken en thuis nog wat doen. Tja ik verveel me weer niet meer....Had ik trouwens net mn overblijfdag geruild, kon ik m weer terugruilen, omdat ik dan dus manlief moet vervoeren rond die tijd..
De jongste heeft zich weer opgegeven voor de eerste spreekbeurtenronde, dus die mag volgende week aan de bak, dus we zoeken samen wat af, in de biep en op internet. Ja, t gaat zn gangetje dus wel weer....
En van al die aktiviteit afvallen? vergeet het maar, ik heb van t weekend mn hoogterecord gebroken!
Ach ja, je kunt niet alles hebben....(laten we hier dan meteen maar het motto van de week van maken)

August 31, 2006 om 10:19
:hoi:
Zoals ik al eerder gemeld had is het een mooi verhaal geworden.
Ik vind het wel :stom: van je :fiets:
Ouderdom komt met gebreken zullen we maar zeggen.
Ik wil graag een :pijldown: naast je naam zien.
Ik hoop dat ik dat ook weer gauw zie.
Tot op de msn of chat.
:groetjes::neptunus:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan