Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 1, 2006

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Oke, ik ben helemaal happy. De dalende lijn zit er nu pertinent weer in. Vanochtend 62 kilo. Nog maar 2 kilo te gaan. Het gaat dan ook wel weer super hoor. Totaal niet gezondigd en ik kan het weer zo makkelijk volhouden.

Vanavond krijg ik visite. Mijn vriendin komt gezellig spelletjes spelen. Mazzel.....zij doet ook Sonja Bakker. Zij zit in de tweede week en ik heb even gekeken wat zij vanavond mag hebben. Een bak yoghurt. Dat heb ik natuurlijk altijd in huis. Ik mocht vanavond een zakje snack-a-jacks, maar ik vind het zo lullig voor haar dat zij aan de yoghurt moet en ik aan de snack-a-jacks mag. Ik heb dus mijn dag omgeruild met zondag. Nu mag ik vanavond alleen een glas jus d'orange. Kan ik zondag heerlijk ongegeneerd smikkelen van mijn snack-a-jacks.

Gisteren ook weer 20 minuten op de crosstrainer gestaan. Ik voel me dus weer helemaal super. Ik was gisteren al overgelukkig. Ik kon het niet laten om na het avondeten toch nog even te wegen. Ik was toen nog niet naar de wc geweest en ik woog toen net zo veel als die ochtend. Ik wist dus zeker dat er een mooi resultaat op mijn weegschaal zou komen.

Zaterdag wordt het moeilijkste voor me. Dan heb ik een BBQ. Ik mocht eigenlijk patat eten, dus kan in plaats daarvan wel een aantal stukjes vlees nemen, maar het blijft altijd moeilijk. Ik ga echt heel erg mijn best doen. Geen sausjes nemen en proberen van de broodjes af te blijven en als ik dat niet kan laten, dan maar zonder boter. Ik laat het jullie maandag wel weten hoe het gegaan is.

Ga nu eerst even de dagboekjes af en dan snel aan het werk.

:minielacht:Nanda

September 1, 2006 om 10:15
He Nanda,

Wat lekker zeg weer 20 minuten gecrossed. Ik had me er toch een spierpijn van vande week…das wel een geod teken natuurlijk. Misschien dat ik vanavond nog wel even ga, maar aan de andere kant is een avondje relaxen misschien ook wel lekker. Ik slenter per slot van rekening al de hele avond door de stad :D

Ik heb het idee dat vandaag echt aan me voorbij is gevlogen. Heel raar misschien, het voelt alsof ik er zelf niet de controle over had.

Ik liep bij de winkels en zag allerlei leuke kleding, maar had geen zin om te passen.
Enz enz. Ik ben wel erg goed geslaagd voor kado’s. Morgenavond heb ik een feestje van mijn schoonzusje. Zij was jarig en is geslaagd voor haar opleiding. Haar moeder is 50 geworden en krijgt nu dus een surpriseparty en haar zus is ook geslaagd voor haar opleiding.Voor mijn schoonzusje heb ik een leuke tas gekocht, voor haar zus een pakketje bij Douglas met een luchtje, soppie en sloffen, Voor haar moeder een pakket met verse thee, koffie, een mok en wat lekkers. Zelf heb ik natuurlijk ook nog even 3 nieuwe smaken thee gekocht. Rooibos met aardbei, rooibos met vanille en groene thee met bloemen (tuin van Monet heet het) erg lekker allemaal.

Vanavond dus naar de stad. Arno wil een pak dus we moeten er nu maar eens aan geloven, dat ding wat boven hangt is echt totaal uit de mode :D
Die laarzen is nog best moeilijk, want ik zie niet echt veel leuks. Bij Dolcis hebben ze wel weer de laarzen die ik vorig jaar ook had en die lopen echt super! Dus misschien dat ik die wel weer koop, maar dan nu ook in het bruin…ach we zien wel.

Ik heb echt zin om te gaan beginnen bij de sportschool. Ik ga morgenochtend lekker een lesej Bodybalance doen, dan kan ik lekker :zen2; het weekend in.

Ik kan zaterdag helaas ook niet, maar bedankt voor het aanbod van je kaartjes

:Prettigweekend:
Suus

en wel winnen vanavond he?!
September 2, 2006 om 08:14
Yoh,

hoe gaat ie, al geestelijk voorbereid op de BBQ van vanavond?
Wij gaan lekker pasta met courgette en doperwten eten. Voor arno doe ik er dan een sausje door en voor mezelf wat pesto. Wat ijnboompitjes en parmazaanse kaas erover en een heerlijke maaltijd is klaar.

Ik ben gister toch weer lekker geslaagd joh. Eigenlijk echt aso!:moneymoneymoney:
Arno had binnen 30 minuten een heel mooi pak, met 2 overhemden en een das...hoppa. Ik heb een paar bruine laarzen gekocht. delefde als ik vorig jaar in het zwart had. Die zaten zo lekker en ik zag verder niet echt iets leuks. Ik zit er zelfs nog aan te denken om ze ook nog in het zwart te halen :D
Verder nog een winterjas gekocht...jaja het is inmiddels zo koud :brrr:
Ook nog 2 colletjes bij Esprit (niets bijzonders dus) en een hele hippe zonnebril van Vogue...rib uit mijn lijf, maar die oude zonnebril kon echt niet meer!
Natuurlijk heb ik ook nog het nodige bij gekocht...dag centjes :dag:
H
eb ook nog een rompertje gekocht voor min achterneefje met "snotneus" erop en voor het andere achterneefje een shirtje met "stout"erop...heel geinig.

Vandaag heeft mijn schoonvader de voorkant in de lak gezet, dus dat is eindelijk klaar. Arno is nu de achtergrond aan het gronden...dus het gaat er toch nog op lijken dat het af komt :klappen:

Bodybalance vanochtend was echt lekker en sommige oefeningen nog best zwaar, maar had weer een voldaan gevoel. en ben vooral lekker lening :P

vandaag niet zoveel plannen meer. Ik kan even de deur niet uit omdat de boel niet op slot kan en Arno is heel even weg. Dus ga zo maar even lekker lezen denk ik.

Have fun!!

:byebye:
Suus
September 3, 2006 om 12:21
haha grapjas, toch wel lekker dat die BBq er neit was of was ie nu toch vandaag ;)

Lekker dat je ook een beetje geshopt hebt. Ik zou me echt arm kunnen kopen aan kinder kleding. Vind het al lekker dat ik mijn achterneefjes af en toe zo lekker kan verwennen :D
mijn nocht vindt dat ik niet zo gek moet doen, maar stiekem vind se het wel leuk hoor!

vandaag was weer een gekke dag. Lekker uitgeslapen en we zijn even naar het dorp hier geweest (koopzondag) om de nachtkastlampjes die ik gister had gekocht terug te brengen en daarna naar de stad geweest om de overhemden van Arno te ruilen, dat waren niet de goede :grrr:
Toen heb ik gelijk bij de hennes nog even 2 t-shirts gekocht om te sporten e3n 2 vestjes bij Only...nu moet ik even stoppen hoor...geloof dat ik dit weekend wel 500 euro heb uitgegeven...aiaiai

fijne avond nog. Mijn lijnen is niet op en top, maar volgens mij valt de weegschaal nog wel mee....we zullen zien morgen

:byebye:
Suus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan