Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 1, 2006

Rotmdij woog op het moment van schrijven 62.30 kg (bmi: 28.83).

Hoi

Gister en ook vanochtend weer een beetje eraf. De kilo erbij van het weekend is er nu bijna af. Nu maar hopen dat het dit weekend beter gaat want het zit weer overvol
Zaterdag gaan we naar de havendagen in Rotterdam en zondag met vrienden naar Walibi World. Ik kom dan wel aan mijn beweging want lopen zullen we heel wat doen dit weekend. We nemen gewoon gezonde broodjes mee enzo en op deze manier gaan we proberen om het in ieder geval gelijk te houden.

Het boek van Sonja huppelepup is gekocht en ik moet zeggen dat dit best goed vol te houden is. Maandag gaan we ermee beginnen maar halverwege de week hebben we al weer een stoorzender. Woensdag is mijn vader jarig en donderdag een trouwerij. Als dat maar goed gaat, we gaan het in ieder geval proberen.

Nou, ik hou jullie op de hoogte.

Marion

September 1, 2006 om 05:40
:hoi: marion

goed hoor die kilo er weer af, je bent op de goede weg. Als je eenmaal aan het boek begint zul je zien hoe makkelijk is het is om het vol te houden, je mag (als je het af weegt) nog best veel eten. En je mag eigen keuzes maken, ik neem nooit geen melk maar altijd die 250 gram yogurt, zo vult dat de maag weer wat meer.

En wat betreft die verjaardag en bruiloft, je eet meestal al thuis dus kun je lekker je menu aanhouden. En dan is het sterk zijn! ik had vorige week een bruiloft en een straatfeest en op de bruiloft ging het goed, niets genomen maar met het straat feest een bakje frites...ach en daar heb ik van genoten hoor. Moet je ook gewoon doen, als je maar weet dat je de volgende dag weer terug moet naar het dieet.
En je ziet bij mij die bakje frites heeft me echt niets gedaan. als je eens wist wat ik eerst allemaal snoepte!!:cake: jeetje das was echt heel erg veel.

Maar :succes: volgende week en laat me maar weten hoe het gaat..

:groetjes:
nancy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan