Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 1, 2006

Tjits woog op het moment van schrijven 89.90 kg (bmi: 31.11).

:wappi:

Eindelijk onder de 90 kilo! Ik ben er heel erg blij mee. Iets minder blij ben ik met het kledinggebrek. Alles is te groot. Maar het streelt m'n ego wel natuurlijk. Dus ik heb even een shopje :winkelen: gedaan. Vooral om m'n buik ben ik een hele vetrol kwijt, dat is goed te zien. Maar nog een heleboel kilo's te gaan...

Ik ga er voor..

September 3, 2006 om 07:48
Hoi Tjits,

Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat. Ben wel een beetje jaloers op je hoor. Hier gaat het nog steeds voor geen meter. Heb intussen streep je slank geprobeerd. Was de eerste week 2,5 kilo kwijt en toen ging het alweer mis. Zit nu mijn slimfast reep op te eten. Hoop maar dat ik dat wel volhoud, maar ik betwijfel het. Denk dus binnenkort weer te gaan Sonja Bakkeren. Ik lees er zoveel positiefs over en nu zie ik dat het bij jou ook zo goed gaat. Lekker om allemaal nieuwe kleren te kopen he! Het is vast heerlijk om in de winkel gewoon een maat kleiner aan te kunnen.

Nou, succes met de volgende stap (85 kilo) en ik hoop dat ik je gauw kan laten horen dat het bij mij ook goed gaat.

Groetjes Nathalie
Onbekend
September 5, 2006 om 06:39
:hello:

Wauwwwwww wat goed van je! Tja dat is een nadeel he dat je vaak wat nieuws moet kopen omdat het ander te groot is ? Maar ja het streelt iederdaad wel je ego hihihi .


Liefs Grietje :roosgeel:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan