Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 1, 2006

Wombat woog op het moment van schrijven 58.00 kg (bmi: 21.05).

De tijd vliegt!
Vandaag is dan echt de :lente4: lente begonnen!

Ik heb vandaag een 'vrije' dag omdat ze een 'tuition free week' hebben op de universiteit, dat is dus wel lekker, effe alles bijwerken!

Als je veel 'traffic' op je site wil hebben moet je een voor/na foto plaatsen heb ik gemerkt ;)
Moet ik natuurlijk wel even meteen reclame gaan maken voor mijn ontwerpburootje, als marketing deskundige, je weet ooit nooit of er een fabrikant bij zit die nog een ervaren freelance designer zoekt :P Die moet dus effe kijken op www.deseosdesign.com

Hier is het weekend alweer bijna begonnen, half 4 's middags. Het zonnetje schijnt heel hard tussen de plensbuien door dus dat is een mooi vooruitzicht voor morgen :D
Iedereen een fijn weekend :wilma:

September 1, 2006 om 03:52
heej wom!!

heb de 58 denk ik niet echt weer in beeld, maar ik laat het lekker net zolang staan totdat ik er weer ben haha! denk dat ik nu een kilo zwaarder ben, maar moet ook ongesteld worden, dus wie weet zit er snel weer aan... vanaf deze week ben ik weer wat actiever bezig, dus het moet lukken! misschien moet ik mijn streef ook wel op de 58.0 leggen en niet per se naar die 56 willen, naja ik zie het wel!!

mn tentamen van de vorige keer heb ik gehaald en gisteren had ik mijn tweede en laatste herkansing! het was ongelofelijk moeilijk, maar ik denk dat ik het wel gehaald heb! bij het nakijken viel het tenminste erg mee!

lekker hoor, lente, hier is het alleen maar regen regen regen... geniet van je vrije dag!

dikke kuzz reb
September 1, 2006 om 04:56
hoi Wilma,
wat lief dat jij mijn 10 km wel even doet :-)

ik mag / moet (het is therapie ! ) om de andere dag ongeveer drie kwartier wandelen in een stevig tempo. daarnaast allerlei rek- en strekoefeningen doen. gisteren was wandeldag en ik had totaal geen pijn. zaterdag weer wandelen,

zondag niet de geplande en betaalde 10km wedstrijd meedoen en dat frustreert wel een beetje en was aanleiding to wat vreetbuien, maar het is wel weer onder controle. beter even niet hollen dan straks in een rolstoel. dat laatste zal wel meevallen, maar ik bedoel maar dat ik niet nu de boel ga overdrijven.

maandag eerst wandelen en aansluitend naar de fysio, zodat hij de effecten kan beoordelen. we bespreken dan of ik zondag 10-9 wel ga hollen. het lijkt erop, dat we een euvel hebben ontdekt. ik heb een paar maanden geleden nieuwe "gewone" schoenen gekocht en op advies van de fysio loop ik de laatste dagen uitsluitend op de laatst gekochte sportschoenen en wellicht daardoor heb ik nu geen klachten.

hier is (dat had je wel verwacht) de herfst begonnen en dat betekent dat de geheel verregende maand augustus wordt opgevolgd door september die in ieder geval (volgens de weerdeskundigen) heel prettig begint. misschien zondag wat regen, maar wel de eerste zes dagen 22 graden.

fijn weekend!
Hans
September 1, 2006 om 07:19
De site verlaten?

Wat gaan we nou krijgen? Dat wil ik niet hoor!

Blijf!

Fijn weekend en geniet van je voorjaar! :bloem2:

:knuffel: Hans
Jeg
September 1, 2006 om 15:35
Hallo Wombat,

Ook ik ben vroeger zo slank geweest als jij, alleen voelde ik mij helemaal niet zelfverzekerd toen. Het was in die tijd (ik heb het over 1960) niet zo in om zo slank te zijn. Men vond mij mager. Ik weeg nu 62,4kg. en ik wil 59 gaan wegen. I.v.m. mijn leeftijd (59) vind ik dat ik wel zoveel moet wegen. Maar als ik jou nieuwe lijn zie, misschien ga ik dan wel door naar de 58kg. Ik ben ook maar 160cm lang dus dan ben je gauw mollig. Je bent een voorbeeld voor velen, dank je wel. Jammer dat je van de site afgaat. Aan de andere kant: ik hoop dat je niet terug hoeft te komen, begrijp je!!! Het allerbeste in Australie. groeten van Valreepje.
:hugsandkisses:
September 2, 2006 om 15:50
hoi Wilma,
lief dat je je zo voor me hebt uitgesloofd. en ja, wat is een vals plat. in nederland is alles plat en er is ook veel vals.

zeker in de polder, zeker in almere, is natuurlijk alles plat, maar we hebben hier wel bruggen over kanalen en over wegen. de op- en afritten gaan over honderden meters omhoog of naar beneden. als het lukt om op 24 september de geplande afstand te lopen, dan moet ik vier van die bruggen overwinnen. ik heb dat weken geleden al diverse keren geoefend en zonder problemen overwonnen. ik heb er dus alle vertrouwen in, als de enkel geen problemen maakt.

fijn weekend verder!
Hans
September 3, 2006 om 07:09
Hoi!

Wat zijn we populair.... jij staat met wel 5 foto's op de eerste pagina (op de eerste plek zelfs) vd populairste foto's op deze site!!!!!! En ik (bescheiden) ook! Met 1 foto, op die eerste pagina dus, maar toch.

Geniet van de lente, hier is het grijs, nat en guur en ik word er gek van.
Groetjes, Nathalie/missbil
Onbekend
September 3, 2006 om 18:12
Hey Wombat,

Bedankt voor je berichtje, erg leuk!
Ja het is zoals je zegt...dat reizen zit er bij ons al van kleins af aan in. Heerlijk!!

Ben wel benieuwd hoe en waarom je de stap hebt genomen om naar Ozzie te gaan. Ik vind het een enorm verschil met wat wij aan het doen zijn. Wij hebben ons huis verkocht, banen opgezegd en zijn gaan reizen, met het idee om (waarschijnlijk) ons na een paar jaar weer in Nederland te vestigen. Jullie zijn ècht geëmigreerd. Ik heb nu ook geen last van heimwee omdat ik weet dat we straks weer teruggaan. Vindt je dat niet moeilijk...zover weg van je familie en vrienden??
haha wat een vragen allemaal maar ik ken dan ook niet zoveel mensen die zijn
geëmigreerd vanuit Nederland.
Ach wie weet...als ik volgend jaar in dat mooie Perth van jou ben geweest....misschien wil ik dan ook nooooooiiiittttt meer terug naar ons kikkerlandje!

Wel jammer dat je de site gaat verlaten, vind het erg leuk om je columns te lezen...zeker als ze over Australië gaan, begin ik helemaal weg te dromen!

Ik wens je heel veel succes met "op gewicht" blijven en hopelijk overweeg je toch nog om af en toe een berichtje te plaatsen!

Veel liefs,

:kiwi:
Dw
September 4, 2006 om 03:46
Hoi Wilma,

Ik was inderdaad van plan om te helpen het percentage te helpen opkrikken.

Over 2 weken eerst lekker met vakantie naar Nepal en Tibet, en dan daarna de laatste paar kilo's eraf krijgen. Dan gaat volgend jaar mijn jaar op gewicht blijven in. Maar met jou in mijn achterhoofd, moet het mij toch ook lukken om op gewicht te blijven.

Geniet lekker van het voorjaar dat zich bij jullie weer aanmeldt. Hier ziet het er naar uit dat we toch nog wat nazomerweer gaan krijgen.

Groetjes Debora
Onbekend
September 4, 2006 om 03:55
Hoi wombat,

Per toeval ben ik een tijdje terug op jouw profielpagina terecht gekomen en sindsdien kom ik steeds eventjes kijken hoe het met je gaat. En wat mij betreft doe je 't super!

Ik wilde je nu gewoon eventjes laten weten dat je een inspiratiebron bent voor mij. Ik ben vast van plan om het op dezelfde manier als jij (jaar lang bijhouden) aan te gaan pakken als ik m'n streefgewicht bereik (ooit...).

Heel veel succes met al je bezigheden en nogmaals bedankt voor je positieve inspiratie!

Groetjes,
aagje
September 4, 2006 om 13:35
heej wom!

thanks voor je berichtje! lijkt me leuk om een keer met je te msn'nen ;) wist helemaal niet dat je dat had joh.. hoewel het toch vrij vanzelfsprekend is of niet? misschien kun je dan wat van je door je vriendin aangeleerde technieken op mijn uittesten ;)

hoe gaat het bij jou? lente daar alweer... lekker hoor.. hier was het tot vandaag echt super koud en regen, maar de komende week wordt het weer wat warmer, jeeej :D

het is niet gek hoor dat je zoveel hits heb na die voor/na foto's, ze zijn ook gewoon echt super!! kun je het zelf wel geloven dat jij dat was ;) ik heb ook wel voor foto's maar die zitten in albums en staan dus niet op internet, maar zal er zometeen eens eentje zoeken die wel op internet staat... hmm je hebt me op ideeen gebracht haha ;)

moet ook stimulerend zijn voor mezelf toch ;) om die foto;s te zien! hopelijk snel weer 58.0 zit er niet heeeeeeeel veel vandaan, maar dan voel ik me toch wat beter!

geniet van het lekkere weertje! dikke kuzzz reb

September 5, 2006 om 10:44
Nog een weekje en dan ben je een JAAR op je streef :D :D :D

Ik heb week vrijaf gehad, veel met de paarden getraind en met vrienden uit Nieuw Zeeland op pad geweest, gevolg.... weer 4 ons erbij, maar eigenlijk valt t me wel mee, want er is redelijk wat alcohol naar binnen gegaan tijdens het kijken naar rugby in ierse pubs en de nachtelijke stapavonden.. Nu weer terug in het gareel en hopelijk snel weer een dalende lijn...

Vandaag is het hier ook weer ns mooi weer, maar bij jullie gaat t lekker weer richting zomer.. allez, werkse en mail je snel !
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan