Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 1, 2006

Cloudje woog op het moment van schrijven 98.70 kg (bmi: 34.97).

Zo sinds gisteren weer mijn eetpatroon in de g aten aan het houden, bevalt me niet dat ik zoveel kan eten en nog steeds honger heb. Gisteren ben ik ook weer met honger naar bed gegaan, vanochtend wel weer gegeten, maar nu 2.5 uur later weer honger!!! Dus ga zo maar weer een flesje water en een appel eten.... Misschien dat ik nog even met Martijntje naar de Efteling ga, Joep heeft de griep dus die blijft thuis bij Anne. Ik heb trouwens nog steeds een naar gevoel bij haar, voel me niet prettig in mijn eigen omgeving, alhoewel ze niet meer schreeuwt tegen de jongens, daarin is ze veel veranderd, denk dat ik haar gewoonweg niet mag! We liggen elkaar totaal niet. Zodra ik wegkan hier, ben ik weg en dan zonder haar dat is toch heel anders als met mijn vorige aupairs Anna en Silvija.

Beide dames zwakten af op het eind, maar denk dat het komt omdat de spanning eraf is, maar ik heb met beide plezier gehad. Anna is vorige week nog een weekje komen logeren en waarschijnlijk gaan wij volgende maand een weekje bij haar moeder logeren in Budapest. En dat ondanks alle dingen die ze stuk heeft gemaakt.... achteraf is het altijd minder erg. De fiets is vervangen, het horloge kon gered worden.. wel 775 euro lichter.. maar ja... dat weegt absoluut niet op tegen alle gezelligheid die ze bracht in dit huis. Silvija komt met de verjaardag van de jongens een weekje over. En ik ben nu in gesprek met een Braziliaans meisje die komt waarschijnlijk rond december. Maar twijfel om Anne nu al eerder te laten vertrekken, mijn hart zegt dat ik haar moet laten gaan en mijn rationele denken zegt, HOU VOL het is nog maar 8 weken en dan heb je geen gedonder met je lichaam. Moeilijke beslissingen! Want als ik weer achteruit ga ben ik verder van huis!

Zometeen eerst even een tweedehands driewielertje op halen, ik had nieuwe gekocht een jaar geleden maar daar fietsen ze eigenlijk nooit op a 49 euro per stuk. En nu rijden ze op 15 jaar oude Pukyfietsjes twv 7.50 per stuk en ze zijn dolgelukkig. Gaat toch weer kwaliteit voor blijkt wel, al zien ze er niet meer uit! Voor hun verjaardag krijgen ze fietsjes, die heb ik ook via internet besteld, oma wil ze betalen. En ik denk dat de jongens het FANTASTISCH vinden. Geen Loeki fietsen... maar degelijke B merken voor 40 euro ipv 60 euro per stuk. Ja je moet pingelen en goed zoeken! Maar is beter dan 125 euro per stuk! Kids zijn een rib uit je lijf... hahahaha maar in dit geval hoef ik het niet te betalen... en ze zijn er dolblij mee, dat is zeker! En dan zijn papa, mama, oma, opa en oma ook weer blij toch!

Nou ik ga ervan tussen!

Groetjes,
Cloud

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan