Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 1, 2006

Maartje27 woog op het moment van schrijven 74.70 kg (bmi: 26.15).

:hearts:

:eek: ik kan mijn ogen echt niet geloven!! :w00t: Gisteravond uit-eten geweest en een ons eraf! en..nog steeds ONDER de 75! waarvan ik ook niet kan geloven dat dat echt is en nog steeds niet begrijp hoe ik dat heb gedaan! durf ook niet over-enthousiast te zijn want volgens mij zit hier iets achter en moet ik straks wel weer een uitschieter naar boven krijgen...snap er niks van!! :uh:

Om 19.30 uur waren we bij het restaurant, yoegoeslavisch (hoe schrijf je dat? nouja...jullie snappen m vast wel..) gegrild vlees gehad en verder kwamen er verschillende dingen op tafel en heb ik rijst genomen en rauwkost...gebakken aardappelschijfjes en de sausjes laten staan...
Als toetje verse ananas, werd geserveerd met ijs en slagroom, nou..daar heb ik dan ook wel van genoten hoor :coupe: :D verder was het ook gezellig, we hebben wel gelachen alleen had ik aan het einde vreselijke buikpijn en kramp, vast van alles spanning van te voren, heb gelukkig nu nergens last meer van...

IK ZIT ONDER DE 75!!! :klapklap: :Imgood: :klapklap: OP NAAR DE 74!!!!:ja:

Vanavond met een vriendin naar de muscial van Beauty and the beast, heb er enorm veel zin in, heb hem een hele tijd geleden al een keertje eerder gezien en hij is echt prachtig!! zo mooi! hou ontzettend van musicals!

Zaterdag en zondag familie-weekend, mijn vriendje gaat ook mee, zie er wel een beetje tegenop en denk dat het met eten ook nog wel lastig gaat worden :S maarja..we zien wel, ik doe mijn best!!

Jullie ook allemaal een heel fijn weekend en veel succes, zet hem op! (+)

Liefs Maartje :vlinder:

If you believe in yourself,
evertything can become thrue...

:rodehartjes:

September 1, 2006 om 04:56
goed gedaan !!!
en dat weekend overleef je dus ook wel !

:yougogirl:
September 1, 2006 om 05:04
:banaan1:

SUPER!!! Echt ben echt blij voor je!

Eindelijk, weer een nieuw getalletje, weer verder naar beneden en dichter bij je streef. Hopelijk blijft die uitschieter uit ;) zodat je morgen nog lager zit!

Ik geloof in jou, je kunt het!!

:knuffel: Sandra
September 1, 2006 om 06:39
Hoi Maartje,

WOW, zo goed van je dat je al zoveel bent afgevallen zeg! Echt niet te geloven! Zelf had ik echt nooit door dat ik zo dik was toen ik nog 74 kg woog. Dacht altijd dat het wel meeviel (want ik zag er toch altijd leuk uit en ik had toch altijd aandacht van jongens?!) Maar als ik nu foto's terug zie, denk ik 'dat nooit meer!' Ik ben echt zoveel afgevallen, maar soms heb ik dat niet eens in de gate en dan kijk ik weer even naar oude foto's of ik trek een oude spijkerbroek aan, die nu naar beneden zakt als ik 'm dicht heb. (ik heb er nog een bewaard voor de motivatie haha).
Ik ben trouwens ook afgevallen na gister avond! Heel vreemd! Ben gister uit eten geweest. Had als voorgerecht gazpaccio van kabeljauw, als hoofdgerecht gegrilde zwaardvis en als toetje amandel parfait met karamel. En natuurlijk lekker stokbroodjes met aioli. En wat denk je... vanmorgen was er 4 ons af! Ik ben dan ook wel uitgeweest en heb heel veel gedanst en was vanmorgen pas om half 8 thuis, maar toch!
Doe je nu trouwens nog aan sport? Of ben je daar mee getopt?
Heel veel plezier vanavond bij beauty and the beast, ik ben zelf ook geweest, was zo leuk! We hadden toen het geluk dat er een benefit avond was dus dat alle bekende spelers speelde (chantal janzen, stanley burlenson oid, carlo bozhart).
Ik spreek je!

groetjes,
Irene

ps Positief blijven denken werkt idd zo goed bij het afvallen! Als je goed in je vel zit, zie je dat meteen aan je lichaam!
MCL
September 1, 2006 om 07:08
En hoe was beauty and the beest? Ik zit er aan te denken om er ook heen te gaan, hou ook echt van musicals!

Ik ben gister niet meer gaan aquarobicen niemand kon met me mee en ik was ook moe dus had echt geen zin meer, wel zwak he.

Ik ga dinsdag een proefles dansen uitproberen met mijn moeder. Het is een combinatie van verschillende dansstijlen, ben benieuwd. Het is wel jammer dat ik het om de week moet missen door de vergadering, maar ja is niet anders.

Ik werk dus inderdaad vast in het kindertehuis, maar heb wel een contract met een bepaalde tijd. Op 1-1 loopt het af en mochten de wachtlijsten dan opgelost zijn, waar ik niet vanuit ga, dan wordt mijn groep opgeheven. Maar hoogstwaarschijnlijk krijg ik dan gewoon weer een contract voor een half jaar.

Het werk is ook echt super leuk. Welke opleiding heb jij gedaan? Ik SPH.

Sommige kinderen gaan naar een pleeggezin. Je kunt dus Nederlandse kinderen adopteren. Maar er zijn maar weinig mensen die dat doen. Er is een groot tekort aan deze mensen en daarom wonen er veel kinderen in tehuizen die veel beter in een gezin af zouden zijn.

Mijn vriend moet op mijn verjaardag op 13-9 naar het ziekenhuis voor vooronderzoeken en op 27-9 wordt hij onder narcose geopereerd en als alles goed is gegaan mag hij een paar uur later weer naar huis. Wel spannend hoor..

Liefs marciel
Onbekend
September 1, 2006 om 07:19
:hoi:

Jeetje wat ga jij goed :wow: Echt super joh en nog nadat je uit eten bent geweest ook, hoe doe je dat..?????? (please tell me want bij mij gaat het weer :pijlup: )

Wat leuk dat je naar beauty en the beast gaat!! Musicals zijn inderdaad erg gaaf, je zit dan echt een hele avond te genieten en ik ben altijd ontroerd aan het einde :janken: Ik ben met de kerst naar 'Annie' geweest, die was ook geweldig!!
Heel veel plezier he!!

Ik heb vandaag een beetje een 'dip-dag'. Eindelijk ongesteld geworden met bijbehorende kwaaltjes... (aangekomen, vreetbuien, buikpijn). Daarbij nog last van mijn rug want gisteren was toch wel erg zwaar hoor... Moet even aankijken of ik maandag alweer kan, want dat moet ik weer 4 dagen achter elkaar...

Fijne dag vandaag!!
x Wendy :dag:
Onbekend
September 1, 2006 om 09:53
Hoi maartje

gaat goed zo.
blijf vol houden.

Groetjes Roy
September 1, 2006 om 13:36
:hallo2: Maartje

Dat gaat goed zeg met jou, je kan trots zijn op jezelf. Met mij gaat het ook goed, niet zoveel meer op de site, want heb mijn streef tenslotte gehaalt. Maar af en toe heb ik dit toch nodig. Merk dat ik wat meer wil snoepen, doordat ik iets meer ben gaan eten. Maar tussen door niet te veel.
Verder gaat het heel goed ook met de :liefde:
Succes verder en op naar 74.

Liefs Nadia :bloem2:
September 1, 2006 om 16:49
hey!
ik werk bij een stichting wat de techniek promoot voor jongeren!
en wij staan met een tent op de wereld haven dagen
en we staan op heel veel basisscholen en vmbo scholen met standjes.. en op beurzen!
onder het motto....Jouw techniek heeft de toekomst'

haha grappig he!

kus Wen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan