Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 1, 2006

KaNo woog op het moment van schrijven 117.20 kg (bmi: 36.58).

Tijd voor weer eens een berichtje...

Begin augustus ben ik met een nieuwe baan begonnen. Na twee weekjes rustig op gang komen - tenslotte was het vakantieperiode en waren veel van de collega's lekker aan het luieren - komt het werk nu volop op me af. Best wennen, maar wel erg leuk.

Mijn werk? Ik werk als managementassistente bij een energieleverancier. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit bijwonen/notuleren/voorbereiden van vergaderingen en puzzelen - met agenda's en afspraken wel te verstaan. En verder een beetje telefoon, zo nu en dan wat zaken regelen en alles wat er verder bij een secretaresse over het bureau komt. De afgelopen twee weken was 40 uur misschien een beetje weinig om mijn werk af te krijgen, maar ik ga ervan uit dat ik nog steeds moet wennen - ook aan kretologie en structuren en zo - en dat ik dus nog wat efficienter kan gaan werken.

Wat wel heel erg moet wennen is het vroeg opstaan. Om files zoveel mogelijk te vermijden en om enigszins synchroon te werken met mijn leidinggevenden, begin ik rond 7 uur 's ochtends. En dus gaat mijn wekkertje om kwart over vijf. Maar dan kan ik wel genieten van een ontwakende natuur. Meestal kies ik dan ook voor de toeristische route: Aan de ene kant het Markermeer, aan de andere kant de Oostvaardersplassen. 's Middags ben ik rond een uur of vijf weer thuis, kan ik de paar uurtjes slaap die ik 's ochtends heb gemist weer inhalen.

Al met al dus weinig tijd en energie om valtaf.nl te bezoeken en actief met jullie mee te leven. Ik ben jullie echter niet vergeten en lees in ieder geval jullie dagboekberichtjes.

Enne... Je zult het al wel gezien hebben: Ik heb mijn nick aangepast. Ka(reltje)No(ras): De beide katten in één naam verenigd. Nu nog een vergelijkbare eenheid onder de katten, er wordt nog steeds regelmatig gemept.
En als je Kareltje en Noras zo achter elkaar zet, kom je uit bij een bootje: Een kano. En dat is weer het soort bootjes (nou ja, eigenlijk kayak) waar ik min of meer regelmatig in ronddobber.
Nu nog een leuke eigen smiley erbij! Ik ben op zoek naar een passend plaatje, liefst bewegend, dus als jullie nog wat op de plank hebben liggen?

That's it for now! Ik ga me nog even verdiepen in allerlei activiteiten voor mijn werkgever.

Allen veel sterkte gewenst op de (somms lange) weg naar beneden. Ik weet zeker dat het ons allemaal gaat lukken onze streefgewichten te bereiken!!!

Groetjes,
Ymkje
:survivor:

September 1, 2006 om 05:27
Hey Ymkje!

Eindelijk je nieuwe nick bekend... maar een eigen smiley laat nog op zich wachten, zie ik. Jammer.
Maar wèl weer onder je streefgewicht hè! Kun je een nieuw streefgewicht bedenken. 2,5 kilo minder? Met kleine stapjes kom je er uiteindelijk ook!

Groetjes, en wellicht tot vanavond. Ik laat vanavond maar heeeeel even mijn neus zien, want morgenochtend moet ik om zes uur weer op, voor een wandeling van 40 km. vannacht moet ik dan ook goed uitrusten.
:dude:
Sonja.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan