Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 1, 2006

Sunce woog op het moment van schrijven 82.10 kg (bmi: 27.43).

:hallo: allemaal,

de school begint vandaag en ik ben er ook weer!
Mijn vakantie-resultaat valt uiteindelijk mee: ongeveer 1 kg eraf!:afgevallen: Ik heb echt heel hard mijn best moeten doen om aan al die verleidingen te weerstaan en het ergste was dat daar het avondeten heel laat begon en dat het ook tot heel laat duurde! Verschrikkelijk! En de hoeveelheiden nootjes die ik niet verorberd heb is echt enorm (ik heb er ook heel veel opgegeten!!!).
Wat mij geholpen heeft is elke morgen een uurtje gaan joggen. Ik heb mijn twee mannen gewoon elke morgen alleen gelaten en gaan lopen in de natuur. In het begin ging ik ook nog een uur zwemmen, maar na een paar dagen regen was de zee koud geworden en ik had geen zin meer.
Ik ben best trots op mezelf dat ik het allemaal klaargespeeld heb en ben van plan om het verder ook zo te doen. Gewicht verliezen moet niet echt, maar het mag. Wat voor mij nu heel belangrijk is, is op gewicht blijven.
Ik heb eindelijk mijn haar geknipt en reactie van de mensen is 'WAUW'. Ik heb vorige week een 'time-out' genomen en een hele dag gaan winkelen, naar de schooheidsspecialiste en kapper geweest en een paar lieve mensen gaan bezoeken. Dat heeft mij heel goed gedaan. Ik loop al 25 jaar met dezelfde lengte en kapsel rrond en nu was het tijd om te veranderen. Ik voel mij eigenlijk alsof ik in een vervroegde 'midlife-crisis' zit. Maar ik voel mij ook heel goed, en dat is wat telt!
Ik ga proberen hier weer regelmatig langs te komen en hou ook jullie resultaten in het oog!
Heel veel succes allemaal en wij gaan samen verder!
Lieve :hug: en :knuffel:
Sunce :zon:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan