Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 1, 2006

Elzas woog op het moment van schrijven 83.60 kg (bmi: 25.52).

Ik mag in mijn handjes knijpen, want het blíjft maar van een leien dakje gaan. Nog maar een dikke kilo, en dan... zit ik op mijn streefgewicht! O,o, wat zal ik in een gat vallen, het doel in mijn leven is bereikt... En wat dan? Ja, op gewicht zien te blijven, en dat is toch een stuk minder glorieuze bezigheid... Er zit maar 1 ding op: doorgaan tot mijn ideale gewicht en daarna shoppen tot ik er bij neerval!

Allemaal gekheid, natuurlijk. Maar met de eindstreep in zicht wel een goed moment om even terug te kijken. Ik ben echt verbaasd dat het me gelukt is binnen 2 maanden zoveel af te vallen. Ik voel me ook echt anders, beweeg me anders... Ik sloof me uit bij de fysiofitness en vind het nog leuk en lekker ook! Ik, die altijd een broertje dood aan sporten had en niets liever deed dan kauwend op de bank voor de tv liggen... Bij alles voel ik dat ik dat kussen op de plaats van mijn buik kwijt ben: bij het fietsen, schoenen aantrekken, zelfs als ik in bed lig! En overal voel ik ineens botten onder de oppervlakte, mijn huid is strakker. Moet echt even opnieuw kennis met mezelf maken.

Ik vind het echt een klein wonder, had dit nooit van mezelf verwacht! Iedereen die dit leest wil ik dan ook heel veel succes wensen: zet 'm op, je kunt veel meer dan je denkt!!

Sonja bedankt, Sonja bedankt, Sonja Sonja, Sonja bedankt!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan